Σία Κοσιώνη – Το πρόσωπο της δημοσιογράφου χωρίς ίχνος μακιγιάζ: «Λίγο ακόμη καλοκαιράκι», ζητάει

Απολαμβάνει τις διακοπές της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τελευταίες μέρες διακοπών για τη Σία Κοσιώνη, που σύντομα θα χρειαστεί να επιστρέψει στο πόστο της, στον ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία από τις διακοπές της, το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Αυγούστου, αποχαιρετώντας σιγά-σιγά το καλοκαίρι..

Στην εικόνα, η Σία Κοσιώνη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην παραλία, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας που φωτίζεται από τον ήλιο. Σημειώνεται ότι πρόσφατα βρισκόταν με την οικογένειά της στα Κύθηρα, όπως αποκάλυψε σε προηγούμενη ανάρτησή της, μαζί με τον γιο της Δήμο και τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.,

Δείτε επίσης: Η Σία Κοσιώνη πόζαρε με μαύρο μαγιό στην ξαπλώστρα της - Η φωτογραφία από την παραλία

Η φυσική ομορφιά της Σίας Κοσιώνη

Στη νέα της ανάρτηση, η παρουσιάστρια δείχνει πως δεν χρειάζεται makeup για να φαίνεται όμορφη. «Λίγο ακόμη καλοκαιράκι», λέει στη λεζάντα της ανάρτησης η Σία Κοσιώνη αποτυπώνοντας την επιθυμία όλων, να συνεχίσουν αυτές οι ξέγνοιαστες στιγμές κάτω απ' τον ήλιο.

Σία Κοσιώνη χωρίς μακιγιάζ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μενταγιόν που φοράει στο λαιμό έχει τα αρχικά της και του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη (Κ&Σ) με το αρχικό του γιου τους Δήμου (Δ) στη μέση.

Σύντομα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα την καλέσουν ξανά στην Αθήνα. Θυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη είχε αποχαιρετήσει (για λίγο) το κανάλι με μία ανάρτηση. «Μια ακόμη σεζόν κάπου εδώ κλείνει. Και φέτος φεύγω υπερήφανη για όσα καταφέραμε μαζί με τους συνεργάτες μου στον ΣΚΑΪ. Ήταν μια χρόνια απαιτητική, γεμάτη προκλήσεις, τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και πληθώρα σημαντικών γεγονότων εντός και εκτός συνόρων.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μάς δείξατε και ευχαριστώ προσωπικά για τα μηνύματα αγάπης και εκτίμησης που εισπράττω καθημερινά με όλους τους τρόπους. Μακάρι να είχα τρόπο να απαντήσω σε όλους και να σας εξηγήσω ποσό σημαντικά είναι για μένα. Είμαι ευγνώμων… Τώρα λίγη ξεκούραση και υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερη!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Σία Κοσιώνη.