Ανδρέας Μπάρκουλης – Συγκινεί ο γιος του Νίκος: «8 χρόνια πέρασαν και καθόλου δεν σε ξέχασα...»

Τον κρατάει πάντα στην καρδιά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Σήμερα, 23 Αυγούστου, συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, τονίζοντας ότι μπορεί πια να μην βρίσκεται στη ζωή, αλλά είναι πάντα στην καρδιά του.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με χιλιάδες θαυμάστριες να τον λατρεύουν και το όνομά του να γίνεται συνώνυμο της γοητείας. Οι επιτυχίες του στη μεγάλη οθόνη άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα του, και η φράση «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!» έμεινε ως θρύλος, αντικατοπτρίζοντας την απήχησή του στις γυναίκες.

Δείτε επίσης: Έκκληση για βοήθεια από τον Νίκο Μπάρκουλη: «Είναι πάρα πολύ sos αυτό το story! Χρειάζομαι...»

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Στην ανάρτησή του, ο Νίκος Μπάρκουλης δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του πατέρα του από την πορεία του στον ελληνικό κινηματογράφο, συνοδεύοντας τις εικόνες με το συγκινητικό μήνυμα: «23/8/16. 8 χρόνια πέρασαν σήμερα. Καθόλου πιο εύκολο, καθόλου δεν σε ξέχασα. Σ' αγαπάω. Μου λείπεις».

 Ανδρέας Μπάρκουλης – Συγκινεί ο γιος του Νίκος: «8 χρόνια πέρασαν και καθόλου δεν σε ξέχασα...»

Η ανάρτηση αυτή του Νίκου Μπάρκουλη είναι μια τρυφερή υπενθύμιση της αγάπης και του σεβασμού που τρέφει για τον πατέρα του, δείχνοντας πόσο ζωντανή παραμένει η μνήμη του Ανδρέα Μπάρκουλη στις καρδιές όσων τον αγάπησαν.