Τελικά περιμένει αγοράκι: Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού της

Σε 3 μήνες θα γεννήσει

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το "θαύμα" της. Σα βόμβα "έσκασε" πριν από λίγους μήνες η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε δημοσιεύσει τότε φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε τις εδώ) και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ. Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ότι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα…

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου… στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας».

Σήμερα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και με αφορμή ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο του μωρού της αλλά και το πότε γεννάει.

Πιο συγκεκριμένα, όταν διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε αν είναι κορίτσι ή αγόρι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε με μία γαλάζια καρδούλα που μαρτυρά ότι περιμένει αγοράκι ενώ λίγο αργότερα δήλωσε πως το μωρό θα έρθει ή Οκτώβρη ή Νοέμβρη!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εγκυος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με από τον παραλίγο σύζυγό της (δείτε εδώ πως έμαθε ότι έχει άλλη), βρήκε ξανά τον έρωτά στα μάτια του νυν συντρόφου της και του μελλοντικού πατέρα του παιδιού της.

Όπως όμως και με τον πρώην σύντροφό της, έτσι και με αυτόν έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό το λόγο και δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να αναφέρει το όνομα του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μονάχα κοινές φωτογραφίες στις οποίες κρύβει το πρόσωπό του με διάφορα αυτοκόλλητα, ενώ όταν μπορεί κόβει την φωτογραφία μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του.

«Έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή», έχει πει για τον σύντροφό της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πατέρα παιδιού