Γενέθλια για την Ζόζεφιν: Το εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, η Prada τσάντα και η τούρτα έκπληξη από το Νίνο!

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ένα χρόνο μεγαλύτερη και σοφότερη έκλεισε πριν από λίγες ώρες η Ζόζεφιν η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Νίνο, αλλά και την παρέα της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram κάποιες φωτογραφίες από την συγκεκριμένη βραδιά και οι followers χάζεψαν όχι μόνο από το πόσο εντυπωσιακή και όμορφη ήταν με αυτό που φορούσε, αλλά από το πόσο ταιριαστοί είναι με τον Νίκο, γιατί εννοείται πως έβγαλαν φωτογραφία αγκαλιά. Η, δε, τούρτα... πολύ cute!

Η ανάρτηση της Ζόζεφιν

«Άλλος ένας χρόνος σοφότερη, καλύτερη και περισσότερο ευλογημένη, ευχαριστώ για όλες τις ευχές γενεθλίων!! Σας αγαπώ παιδιά!!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια


Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκο σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως γνωρίζονται από παλιά με την ΄Ζόζεφιν και πως η σχέση τους είναι πολύ όμορφη: «Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε! Γνωριζόμασταν από παλιά!»

Όπως φαίνεται η κρίση που πέρασαν στην σχέση τους πριν από λίγους μήνες - τότε που είχαν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα social media και το συζητούσαν όλοι - έχει μείνει πια πίσω και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και το σημαντικό είναι ότι πια δεν το κρύβουν και μπορούν να εκφράζονται πλέον ελεύθερα χωρίς να καταπιέζονται!