Μαριάννα Τουμασάτου: Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό - Η δημόσια έκκλησή της

«Θερμή παράκληση για αίμα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ώρες αγωνίες περνά η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram πριν από λίγες ώρες έκανε έκκληση για αίμα καθώς ο μπαμπάς της, κύριος Γεράσιμος τα τελευταία 24ωρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας για τα οποία η ηθοποιός έχει μιλήσει κατά καιρούς.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου

«Θερμή παράκληση για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό στο νοσοκομείο Σωτηρία στο όνομα Γεράσιμος Τουμασάτος του Γρηγορίου. Σας ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου (δείτε εδώ γιατί) η οποία ακυρώνει την μία εμφάνισή της μετά την άλλη.

Μαριάννα Τουμασάτου

Θυμίζουμε ότι κάποια στιγμή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση για τον μπαμπά της, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δίνει τη δική του μάχη με τη συγκεκριμένη ασθένεια.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!», είχε γράψει τότε δημοσιοποιώντας την κατάσταση.

Μαριάννα Τουμασάτου καρκίνος