Τζένιφερ Άνιστον: Με περιουσία άνω των 300 εκατ. δολαρίων - Αυτή είναι η τεράστια θαλαμηγός που έχει στην κατοχή της

Έκανε βόλτα στο Ιόνιο πριν λίγες ημέρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τον Αύγουστο του 2019, το Forbes κατέταξε την πρωταγωνίστρια, Τζένιφερ Άνιστον, στην πέμπτη θέση των πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών, εκτιμώντας ότι έβγαλε 28 εκατ. δολάρια στο διάστημα μεταξύ του Ιουνίου του 2018 και του Ιουνίου του 2019 ενώ από το 2012 έως το 2016 διατηρούσε μερίδιο στην εταιρεία Living Proof Haircare από την οποία έφυγε όταν πια εξαγοράστηκε από την Unilever.

Το 2021, η Aniston ξεκίνησε να λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών Lola Vie haircare line η οποία, μέχρι το 2023, κατάφερε να διπλασιάσει την αρχική περιουσία της ηθοποιού, να κερδίσει οκτώ βραβεία ποιότητας και να συγκεντρώσει με τα vegan προϊόντα της, ενθουσιώδεις κριτικές και πεντάστερες αξιολογήσεις από καταναλωτές σε κάθε σημείου του πλανήτη.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, μια ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς, πέρα από τεράστιες οικίες (δείτε εδώ το σπίτι της στο Λος Άντζελες) θα ήταν αδιανόητο να μην είχε στην κατοχή της και μια υπερπολυτελή θαλαμηγό με την οποία αυτό το καλοκαίρι έχει σαρώσει όλα τα ελληνικά νησιά!

Η πασίγνωστη "Ρέιτσελ" τον τελευταίο καιρό κινούνταν στο Ιόνιο με μια πρώτη στάση στην Κέρκυρα (δείτε εδώ την φωτογραφία που κυκλοφόρησε από μπαρ που πίνει τα ποτάκια της) ενώ πριν από λίγες ώρες, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την συνάντησε κάπου ενδιάμεσα σε Παξούς Αντίπαξους!

Η θαλαμηγός της Τζένιφερ Άνιστον

Τζένιφερ Άνιστον θαλαμηγός

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2021 είχε υπολογιστεί πως η περιουσία της άγγιζε τα 300 εκατ. δολάρια καθιστώντας την το πλουσιότερο μέλος των Friends!