Μπάγια Αντωνοπούλου: «Σ’ αγαπώ Νίκο, σε ευχαριστώ που με αγαπάς γι' αυτό που είμαι»

Έκλεισε δύο χρόνια με τον σύντροφό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/bayaant
Instagram/bayaant

Μία σπάνια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου, με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της σχέσης της με τον σύντροφό της, Νίκο Κώτση. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μοιράστηκε ορισμένες όμορφες κοινές στιγμές τους από αυτό το διάστημα και θέλησε να του εκφράσει την αγάπη και τη ευγνωμοσύνη της.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου επέλεξε να δημοσιεύσει εικόνες που δείχνουν την πορεία της σχέσης τους, από τις πρώτες στιγμές μέχρι και σήμερα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, ξεχωρίζει μια ιδιαίτερη εικόνα από την πρώτη τους συνάντηση, η οποία φαίνεται να έχει ξεχωριστή σημασία για το ζευγάρι, ενώ φτάνει μέχρι το σήμερα.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου για την βόμβα στο μαγαζί του συντρόφου της: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η ερωτική εξομολόγηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Η Μπάγια, στην ανάρτησή της, τον χαρακτηρίζει τον ως τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή. Μιλά για τη στενή τους σχέση, στην οποία βλέπει όχι μόνο έναν σύντροφο αλλά και έναν κολλητό φίλο. Στη δημοσίευσή της αναφέρει: «2 χρόνια μαζί. Ο άνθρωπος μου, ο σύντροφος μου, ο κολλητός μου, ο άντρας μου. Σ’ αγαπώ Νίκο. Σε ευχαριστώ που με αγαπάς γι' αυτό που είμαι. Στα καλύτερα που έρχονται αλάνι μου. ΥΓ: Η τελευταία φωτό είναι η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε και ο ΑΝΤΡΑΣ αυτός άλλαξε η ζωή μου…»

«Με τον Νίκο ξεκινήσαμε ως συνεργάτες, φτιάχνοντας μαζί το site. Πραγματικά είναι και ο κολλητός μου, ο φίλος μου, ο συνεργάτης μου και η οικογένειά μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν τσακωμούς, εντάσεις και διαφωνίες. Αλλά πάντα είμαστε ομάδα, και μένουμε τώρα και μαζί. Δεν μου έκανε πρόταση γάμου ακόμα. Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, εμένα με ενδιαφέρει να είμαι χαρούμενη και να έχω έναν άνθρωπο που είναι πραγματικός σύντροφος. Δεν θα ήθελα να κάνω έναν πολύ μεγάλο γάμο, εμένα μ' ενδιαφέρει να είμαστε μία ωραία οικογένεια, να μην παίζουμε ρόλους που δεν νιώθουμε», έχει δηλώσει για τον Νίκο Κώτση η Μπάγια Αντωνοπούλου.