Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: «Ντρέπεσαι να πεις ότι τα έχουμε» - Τα «καρφιά» για την «προίκα» και τον Γιώργο Λιάγκα

Η ηθοποιός απαντάει πρώτη φορά για τη σύνταξη του πατέρα της και τις καταχρήσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: «Ντρέπεσαι να πεις ότι τα έχουμε» - Τα «καρφιά» για την «προίκα» και τον Γιώργο Λιάγκα

Ατάκες-ξυράφια ανάμεσα σε Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte! Ο ράπερ ήταν ο νέος καλεσμένος της στη διαδικτυακή εκπομπή «Μαρία τη νύχτα», στην οποία συζήτησαν εφ' όλης της ύλης για τη σχέση τους.

Αν και δεν παραδέχτηκαν (για ακόμα μία φορά) αν είναι ζευγάρι ή όχι, είναι ξεκάθαρο πως μία τόσο ωραία και ειλικρινής συζήτηση γίνεται μόνο ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν τεράστια οικειότητα μεταξύ τους. Με αυτή την αφορμή η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte ξεκαθάρισαν πολλές φήμες που έχουν γραφτεί για εκείνους, από τη μεταξύ τους σχέση, μέχρι και τις φήμες που την ήθελαν να παίρνει ναρκωτικά και να μην παντρεύεται για να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της.

«Πόσες φορές μου έχεις πει να σε παντρευτώ; Έχω προίκα. Είμαι προικισμένος», ανέφερε με νόημα ο ράπερ, προκαλώντας την αμηχανία της Μαρίας Σολωμού. «Με πίεσες να έρθω, μου είπες να έρθω επειδή δεν πάει καλά η εκπομπή και για να ασχοληθεί ο Λιάγκας. Οι άντρες κλαίνε, εγώ κλαίω για μία γυναίκα. Η τελευταία φορά που έκλαψα, χωρίς να το ξέρεις, ήταν την ημέρα που πέθανε το σκυλάκι ενός φίλου μου», ανέφερε στη συνέχεια ο Mente Fuerte.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Σολωμού τραγουδά το κομμάτι που της έγραψε ο Mente Fuerte κι εκείνος σκέφτεται: «Θα την πνίξω να ηρεμήσω»

Μαρία Σολωμού & Mente Fuerte για τη σχέση τους

«Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε κάποιος από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δεν θέλουμε να το πούμε» είπε σε διαφορετικό σημείο ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού να συμφωνεί.

Και συμπλήρωσε με χιούμορ: «Σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου. Μήπως δεν θες να πληγώσεις κάποιον παλιό καλλιτέχνη επειδή είμαι πολύ καλύτερος». «Δεν ντρέπομαι απλά δε τα έχουμε. Δε θεωρώ ότι είμαι δεσμευμένη. Είσαι δεσμευμένος;», απάντησε η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να απαντά με σκωπτική διάθεση μετά από μία σύντομη στιχομυθία: «Κορίτσια είμαι ελεύθερος. Σούπερ. Αυτό υπάρχει σε βίντεο».

«Κάθε δέκα μέρες δε μου μιλάς και πρέπει να βγαίνω στις συναυλίες και να λέω στον κόσμο “πείτε στη Μαρία να μου απαντήσει”… Σε έψαχνα για δουλειά και δεν απάνταγες», σημείωσε εν συνεχεία ο Mente Fuerte. «Ξέρω ότι έχεις κι άλλες συναυλίες με τη Δέσποινα, μπορεί να ξαναβγείς να πεις “ταγκάρετε τη Μαρία γιατί πάλι δε μου μιλάει», του απάντησε με νόημα η Σολωμού.

Δείτε επίσης: Mente Fuerte – Η Μαρία Σολωμού δεν του μιλάει πια: «Να την κάνετε tag μπας και απαντήσει»

Η εξομολόγηση για τη σύνταξη του πατέρα της και τις καταχρήσεις

Στη συνέχεια πέρασαν σε διαφορετικό περιβάλλον, με την Μαρία Σολωμού να απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες ότι δεν παντρεύεται για να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της, και σε όσους λένε ότι κάνει καταχρήσεις.

«Αυτό με τον μπαμπά μου δεν έχω βγει ποτέ να το σχολιάσω. Λέγανε ότι περνάω τη φιλοσοφία ότι είμαι κατά του γάμου για να παίρνω τη σύνταξη του πατέρα μου που έχει πεθάνει... Δεν παίρνω καμία σύνταξη, ποτέ δε πήρα καμία σύνταξη, η οποία πραγματικά είναι αρκετά υψηλή. Λέγανε ότι είναι στρατιωτικός που δεν είναι, ήταν πρόεδρος Εφετών.

Δεν πήρα ποτέ σύνταξη γιατί υπάρχει το κουλό, που λέει ότι ναι μεν δικαιούσαι σύνταξη ως ανύπαντρη κόρη, αλλά τι εισόδημα βγάζεις; Βγάζεις ένα χιλιάρικο; Δεν μπορείς να την πάρεις γιατί είναι αρκετά και την κρατάνε. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου και ήρθε αυτή η στιγμή για να μη μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες, έκανα αποποίηση και τη σύνταξη την παίρνει η μαμά μου, όπως θα την έπαιρνε κανονικά», απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Σχετικά με τις καταχρήσεις σημείωσε: «Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Έκανα φούντα όταν ήμουν μικρή, έχω πιει το μαυράκι μου όταν ήμουν μικρή αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Στα 25 νομίζω ήταν η τελευταία φορά. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα, άρχισαν κάτι κρίσεις πανικού και εκ τότε δεν έχω ξαναπιεί»

«Θεωρώ ότι αυτή η φήμη βγήκε σε πολύ συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άλλοι τέτοια. Ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ κόκα και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά καθόλου είναι γιατί τα φοβάμαι» πρόσθεσε η Μαρία Σολωμού.