Έλλη Κοκκίνου: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της στο νοσοκομείο

Η λοίμωξη και το άσθμα της τραγουδίστριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία περιπέτεια με την υγεία της περνάει τις τελευταίες ώρες η Έλλη Κοκκίνου, γεγονός που την ανάγκασε να αναβάλλει την προγραμματισμένη συναυλία της στη Λακωνία και να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Ο γιατρός της, κ. Βασίλης Ιορδάνογλου, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου και έδωσε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Έλλης Κοκκίνου στο νοσοκομείο.

Τι λέει ο γιατρός της Έλλης Κοκκίνου για την κατάσταση της υγείας της

Ο κ. Ιορδάνογλου τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η εικόνα της παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με χθες. «Η κα Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιατρός της.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η συγκεκριμένα η λοίμωξη: «Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της». Κλείνοντας ο γιατρός της Έλλης Κοκκίνου τόνισε πως η τραγουδίστρια παρουσιάζει σαφή βελτίωση από χθες και αν ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι της, θα μπορεί σύντομα να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου - Το νέο μήνυμα της τραγουδίστριας που φανερώνει την κατάσταση της υγείας της

Κλείνοντας τα μέλη της παρέας της εκπομπής του ΣΚΑΪ έκαναν παρέα με τον γιατρό για το φαγητό του νοσοκομείου. Η Έλλη Κοκκίνου δεν εμφανίστηκε καθόλου... ενθουσιασμένη με το μεσημεριανό της, καθώς ήταν σκέτο βραστό κοτόπουλο με λαχανικά. «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω», έγραψε η τραγουδίστρια.

Έλλη Κοκκίνου νοσοκομείο