Τζαν Γιαμάν: «Τι μ...κας είναι αυτός ρε φίλε;» - Η κίνηση του Τούρκου ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις

Άγνωστο γιατί το έκανε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τζαν Γιαμάν: «Τι μ...κας είναι αυτός ρε φίλε;» - Η κίνηση του Τούρκου ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις

Το νησί των Ανέμων επέλεξε ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός, Τζαν Γιαμάν για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Τα τελευταία χρόνια ο 35χρονος πρωταγωνιστής και μοντέλο βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με το ταλέντο του και την γοητεία του. Πολύς κόσμος τον γνωρίζει μέσα από τις σειρές που έχει κάνει, από τα πρωτοσέλιδα περιοδικών αλλά και από τις φωτογραφίσεις του.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον κατέγραψε να νυχτοπερπατάει ξημερώματα στα σοκάκια του νησιού έχοντας βγει από γνωστό μπαρ. Ο Τζαν Γιαμάν φαίνεται ότι είχε πιει λίγο παραπάνω και την ώρα που περνούσε μπροστά από μια παρέα Ελληνίδων που κρατούσαν ένα μπαλόνι το έσκασε με το τσιγάρο που κάπνιζε προκαλώντας την αντίδραση των κοριτσιών με ένα εξ αυτών να σχολιάζει «τι μ@λ@κ@ς είναι αυτός ρε φίλε»!

Δείτε επίσης: Ο «Φτερωτός Θεός» κατέβηκε στη Μύκονο! Ο Τζαν Γιαμάν απολαμβάνει τις διακοπές του α λα ελληνικά

Λίγο το αλκοόλ, λίγο η ευθυμία στην οποία είχε περιέλθει έκαναν τον κατά τα άλλα ευγενικό Τούρκο ηθοποιό να παρεκτραπεί και να ακούσει τα «γαλλικά» τους!

Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας που προκαλεί αναστάτωση στη Μύκονο; Ο Τζαν Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχει ολοκληρώσει το δημοτικό, το Ιταλικό Γυμνάσιο της Τουρκίας, ενώ αποφοίτησε με άριστα από το Ιταλικό Λύκειο.

Στην συνέχεια πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και πήρε το πτυχίο από το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012. Εργάστηκε ως δικηγόρος για έξι μήνες. Μετά από κάποια χρόνια κέρδισε σε ένα διαγωνισμό μοντέλων και συνέχισε ως ηθοποιός.

Όσο για το από πού είναι, ο παππούς είναι μετανάστης από το Κόσοβο της Αλβανίας και η γιαγιά του είναι μετανάστρια από την Βόρεια Μακεδονία. Και είναι ανιψιός του προπονητή ποδοσφαίρου Φουάτ Γιαμάν.

Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να ασχολείται με το μπάσκετ, το πινγκ-πονγκ, το ράφτινγκ και το μπάντμιντον. Είναι λάτρης του νόστιμου και σπιτικού φαγητού. Ωστόσο, για την φυσική του κατάσταση έχει ένα προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής και ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για την δημιουργία των μυών του. Κάνει πέντε φορές την εβδομάδα πυγμαχία και Cross Fit.