Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Στο πλευρό της ο Μοθωναίος: Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνση από την Έλενα Χριστοπούλου

Όχι θα κάτσουν να σκάσουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/ilianapapageorgiou
Instagram/ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου, και αυτή τη φορά επέλεξε έναν αγαπημένο της προορισμό. Μετά την απόδρασή της στη Φολέγανδρο, το μοντέλο και παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στα Κουφονήσια.

Το γοητευτικό μοντέλο, που παρουσιάζει το Shopping Star, μοιράστηκε στιγμιότυπα από στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, όπου φαίνεται να περνάει υπέροχα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου: Οριστικό τέλος στην σχέση τους - Η κίνηση ματ που έληξε μια φιλία χρόνων

Με σουβλάκι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Δεν το άφησε να πέσει κάτω ο Μοθωναίος

Η φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή ήταν αυτή που ανέβασε με ένα σουβλάκι. Το στιγμιότυπο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Μοθωναίο, ο οποίος σχολίασε χιουμοριστικά: «Ραντεβού με το σουβλάκι είχες;».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Στο πλευρό της ο Μοθωναίος

Το σχόλιο του Δημήτρη Μοθωναίου δεν είναι τυχαίο, καθώς οι δυο τους είναι φίλοι, αλλά μέχρι πρότινος επίσης συνεργάζονταν με την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είχε αναπτύξει στενούς δεσμούς με την Έλενα Χριστοπούλου, αποχώρησε πρόσφατα από το πλευρό της, και ο Δημήτρης Μοθωναίος ακολούθησε το ίδιο μονοπάτι.

Η αποχώρησή τους αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα για την εταιρεία της Χριστοπούλου, καθώς και οι δύο ήταν από τα top ονόματα που εκπροσωπούσε. Παρά τις επαγγελματικές αλλαγές, τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο και ο Δημήτρης Μοθωναίος δείχνουν πάντως να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ανέμελοι.