Τζένιφερ Λόπεζ: Έσβησε τα post του γάμου της - Οι 3 φωτογραφίες που κράτησε με τον Μπεν Άφλεκ μετά την αίτηση διαζυγίου

Από που ξεκίνησαν τα προβλήματα για το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι μεγάλοι έρωτες έχουν άδοξο τέλος! Αυτό μας έχει διδάξει το παρελθόν αλλά και το παρόν, αν λάβει κανείς υπόψιν του το τι συμβαίνει αυτό τον καιρό με τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ.

Εδώ και λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως η παγκοσμίου φήμες σταρ υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου στον ηθοποιό με τους φανς τους να πέφτουν σε κατάθλιψη αφού - για να λέμε και αλήθειες - ταίριαζαν πάρα πολύ! Λίγες ημέρες μετά, το προσωπικό της προφίλ στο instagram φαίνεται διαφορετικό αφού φρόντισε να εξαφανίσει κι όλες τις τρυφερές φωτογραφίες που είχαν μοιραστεί σαν ζευγάρι με το διαδικτυακό τους κοινό, ακόμα κι αυτές από τον γάμο τους (δείτε εδώ πόσο χλιδάτος ήταν). Όλες εκτός από τρεις.

Ότι απέμεινε στο προφίλ της Τζένιφερ Λόπεζ


Η Mirror, ανέφερε ότι η αναταραχή στο γάμο των «Bennifer» φέρεται να ξεκίνησε μόλις λίγες ημέρες αφότου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο ταξίδι του μέλιτος. «Οι νεόνυμφοι ξεκίνησαν δύσκολα, αφού η 52χρονη έμεινε δυσαρεστημένη από τη δημοσιότητα γύρω από το γάμο τους το 2022» γράφει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού υποστήριξε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι το ζευγάρι δυσκολευόταν να επικοινωνήσει εδώ και πολύ καιρό. Τα είδαν «σκούρα» από τις ημέρες μετά τον γάμο, τον Ιούλιο του 2022, καθώς περνούσαν το μήνα του μέλιτος στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Άλλη πηγή, δήλωσε στο PageSix: «Όταν δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Μόλις και μετά βίας μιλούσαν ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής που υποτίθεται ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους. Της "πούλησε" ότι ήταν ένας αλλαγμένος άνθρωπος, και αυτό κράτησε πολύ λίγο. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που είχε πάρει η ζωή του με τη Λόπεζ δίπλα του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)