Δημήτρης Φιντιρίκος: Όταν ο... γαμπρός στηρίζει την πεθερά - Η ανάρτησή του με την Δέσποινα Βανδή μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Μελίνα

Καλά πάει αυτό...

Δημήτρης Φιντιρίκος: Όταν ο... γαμπρός στηρίζει την πεθερά - Η ανάρτησή του με την Δέσποινα Βανδή μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Μελίνα

Μπορεί οι δυο τους να τηρούν σιγή ιχθύος για την σχέση αυτή, αφού ο επιχειρηματίας άλλωστε ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, αλλά το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τους δείχνει σε πολύ τρυφερές στιγμές (δείτε το εδώ), τα σχόλια που ανταλλάσσουν στο instagram κάτω από τις φωτογραφίες τους αλλά και πολλά άλλα φωνάζουν πως η Μελίνα Νικολαΐδη όχι μόνο είναι μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο αλλά οι δυο τους είναι και πολύ ερωτευμένοι!

Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι ταξιδεύει από νησί σε νησί με το σκάφος του επιχειρηματία και οι αναρτήσεις τους πέφτουν βροχή στα social με μια από αυτές να ξεχωρίζει κατά πολύ! Πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε ένα βίντεο από το σκάφος του που έδειχνε την πανσέληνο κι από πίσω έπαιζε μα τι άλλο φυσικά; Το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και του Mente Fuerte, Πανσέληνος!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Γεννημένος στις 25 Μαρτίου 1986, ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχει καταγωγή από τον Πειραιά και την Κωνσταντινούπολη. Αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι η έννοια του «αυτοδημιούργητου», καθώς από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την επιχειρηματική του ιδιοφυΐα. Εξελίχθηκε με σκληρή δουλειά και τολμηρές αποφάσεις που, ωστόσο, αντιστοιχούν στις προσδοκίες του.

Η κινητήρια δύναμη για αυτόν ήταν το όραμά του για προσωπική ανεξαρτησία αλλά και ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά του. Το ένστικτό του σε σχέση με την αντίληψή του για τα γεγονότα της εποχής τον οδηγεί σε επενδυτικές κινήσεις, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Για αυτόν, το σύνθημα "άδραξε την ευκαιρία" παίρνει μια άλλη διάσταση, προσαρμόζοντάς την στη δική του πεποίθηση που δεν είναι άλλη από το "άδραξε την ευκαιρία και αν δεν τη βρεις, δημιούργησέ την".

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αν κάτι τον διακρίνει, δεν είναι τίποτα άλλο από το ανήσυχο πνεύμα του, την έντονη ανθρωπιστική του δράση αλλά και την άνευ όρων αγάπη του για τα ζώα.

Για αυτόν, το να βοηθάει τις ευάλωτες ομάδες είναι μία εσωτερική ανάγκη, παρέχοντας την πολύτιμη βοήθειά του με διακριτικότητα και σεβασμό σε όποιον έχει ανάγκη.