Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ μετά από 39 καλοκαίρια

Στην Πάρο βρίσκεται η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katken85
Instagram/katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού στην όμορφη Πάρο, όπου φαίνεται να έχει βρει την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Η παρουσιάστρια του Alpha περνάει ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. O ήλιος, η θάλασσα και η μαγευτική ατμόσφαιρα στο νησί των Κυκλάδων φαίνεται να τη γεμίζουν με θετική ενέργεια.

Βέβαια σημαντικό ρόλο στην ανανεωμένη διάθεση της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται να παίζει και η σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, την οποία και παραδέχτηκε πρόσφατα. Οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους, με την παρουσιάστρια να δείχνει πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ και ανεβάζοντας κοινές στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της με θέα την Πάρο, όπου εκείνος διατηρεί επιχείρηση.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Σ'αγαπώ» - Χαμός στο instagram με τις νέες αναρτήσεις της για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς μακιγιάζ

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Κατερίνα εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας την ομορφιά της και την εσωτερική της ηρεμία. Η ανάρτησή της έγινε viral, καθώς η παρουσιάστρια πλέον δείχνει μία διαφορετική εικόνα στο κοινό, πιο γλυκιά και χαλαρή. «39 καλοκαίρια» έγραψε πάνω στη φωτογραφία της, καθώς αυτή είναι η ηλικία της και δεν την έχει κρύψει ποτέ. Η παρουσιάστρια είναι γεννημένη την 1η Μαΐου του 1985.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου πλέον δηλώνει ανοιχτά τον έρωτά της με τον επιχειρηματία και για χρόνια πολύ καλό της φίλο, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Εκείνος με την σειρά του «φωνάζει» αμοιβαία τα αισθήματα και κάπως έτσι οι κοινές αναρτήσεις - αφιερώσεις στα social media τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει φωτιά.

Η αρχή έγινε με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία (δείτε την εδώ) και πλέον το πράγμα έχει προχωρήσει έχει πάει σε άλλο επίπεδο προκαλώντας πληθώρα θετικών συναισθημάτων στους followers της ξανθιάς παρουσιάστριας που ήθελαν καιρό τώρα να την δουν να χαμογελά ξανά, ειδικά μετά τα όσα πέρασε..