Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα: «Αυτά τα παιχνιδάκια και αυτά τα ψέματα όχι στην οικογένειά μου!»

«Δεν σε φοβάμαι νεαρέ δήμαρχε, εκεί που σε παίρνει»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το μέρος της συζύγου του παίρνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην κόντρα της με τον δήμο Σαρωνικού. Θυμίζουμε πως η Ναταλί Κάκκαβα έχει έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστου, κάτι που φαίνεται πως οδήγησε στην αποπομπή της από το δημοτικό συμβούλιο, με την ίδια να δηλώνει πως παραιτήθηκε.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα κάνουν λόγο για επίθεση στους ίδιους και την οικογένειά τους. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, απευθύνει βαρύτατες κατηγορίες στον δήμαρχο, τονίζοντας ότι επιτίθεται στη γυναίκα του, βασισμένος σε ψεύδη.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Ναταλί Κάκκαβα: «Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από εμένα και την οικογένειά μου»

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή πως δεν θα αφήσω κανένα με ψέματα και αναλήθειες να πλήξει τη σύζυγο και την οικογένεια μου. Ο γνωστός πλέον νεαρός δήμαρχος (που σύντομα θα συναντηθούμε στα δικαστήρια), για ακόμη μία φορά σε δελτίο τύπου χρησιμοποιεί, λοιδορεί και δυστυχώς στοχοποιεί την Ναταλί! (Σας παραθέτω το κείμενο του και την απάντηση της συζύγου μου)

Απλά να του υπενθυμίσω πως το μόνο που έκανε η σύζυγος μου ήταν από την πρώτη στιγμή να αναδείξει το έγκλημα που γίνεται στις παραλίες του Λαγονησίου, να ασκεί κριτική για τα τεράστια λάθη και παραλείψεις της δημοτικής αρχής (γκρέμιζαν για 3 ημέρες το θεατράκι μας και ο νεαρός δήλωσε αιφνιδιασμένος…), να καλεί τους υπουργούς και τους βουλευτές της κυβέρνησης να πάρουν θέση για το έγκλημα που συντελείται στις ελεύθερες παραλίες και εντέλει να είναι η μόνη που κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο με θέμα το έγκλημα που γίνεται, παρουσία όλων των υπουργών και βουλευτών που εκλέγονται στην περιοχή!

Αυτά ενόχλησαν νεαρέ γιατί βλέπω πως μετά από καμία 15αριά ημέρες αυτά πας να κανείς! Στο έχω πει από την αρχή, αυτά τα παιχνιδάκια και αυτά τα ψέματα ΟΧΙ με την οικογένεια μου, εγώ δε σε φοβάμαι εκεί που σε παίρνει… Και κάτι ακόμα… ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.