Φειδίας Παναγιώτου – Αυτή είναι η 24χρονη σύντροφος του Κύπριου Ευρωβουλευτή: Ζει σε βανάκι και γυρνάει την Ευρώπη

Πλέον δεν το κρύβουν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φειδίας Παναγιώτου – Αυτή είναι η 24χρονη σύντροφος του Κύπριου Ευρωβουλευτή: Ζει σε βανάκι και γυρνάει την Ευρώπη

Ο Φειδίας Παναγιώτου, ο νεαρός Κύπριος Youtuber και νυν Ευρωβουλευτής, έχει προκαλέσει αίσθηση με την εκλογή του και τις δημοσιεύσεις του κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τελευταίο διάστημα, έχει τραβήξει την προσοχή και για την προσωπική του ζωή, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τη Στυλιάνα Αβερκίου, μια 24χρονη TikToker και make-up artist. Η σχέση τους έγινε γνωστή μέσω ενός live βίντεο στο TikTok, όπου αποκάλυψαν την προσωπική τους σύνδεση, απαντώντας σε ερωτήσεις των ακολούθων τους.

Φειδίας Παναγιώτου σύντροφος

Το who-is-who της συντρόφου του Φειδία Παναγιώτου

Η Στυλιάνα Αβερκίου έχει επίσης μια δυναμική παρουσία στα social media, με 26 χιλιάδες followers στο Instagram και σχεδόν 62 χιλιάδες στο TikTok. Η νεαρή influencer φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της, καθώς τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί ένα τουρ στην Ευρώπη, εξερευνώντας διάφορα μέρη ενώ ζει μέσα σε ένα βανάκι.

Στις 19 Αυγούστου, το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του, όταν μοιράστηκε μια ρομαντική στιγμή από τις διακοπές του. Συγκεκριμένα, οι δύο ερωτευμένοι ανέβηκαν σε ένα τελεφερίκ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας τη θέα και τη διαδρομή, κάτι που κατέγραψαν και δημοσίευσαν στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Η σχέση τους έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς τόσο ο Φειδίας Παναγιώτου όσο και η Στυλιάνα Αβερκίου είναι νέοι και δραστήριοι στα social media, δημιουργώντας μια δυναμική και αγαπητή παρουσία στον διαδικτυακό χώρο.