Ο πιο πολύκροτος χωρισμός της showbiz είναι γεγονός: Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μήνες τώρα κυκλοφορούσαν φήμες που ανέφεραν τα χειρότερα σενάρια γι' αυτή την σχέση και να που σήμερα οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν! Μετά από δυο χρόνια γάμου κι ένα τεράστιο παρελθόν με τον Μπεν Άφλεκ, έγινε γνωστό πως η πασίγνωστη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού της από τον σύζυγό της ως την 26η Απριλίου 2024 στα έγγραφα διαζυγίου που κατέθεσε η ίδια στο Λος Άντζελες στις 20 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα του Απριλίου, η ίδια είχε φωτογραφηθεί στη Νέα Υόρκη.

Το πιο κωμικοτραγικό από όλα βέβαια είναι πως η πασίγνωστη σταρ φαίνεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, 20 Αυγούστου, στη δεύτερη επέτειο του ρομαντικού γάμου του ζευγαριού

τζενιφερ λοπεζ μπεν αφλεκ
Shutterstock

«Προσπάθησε πολύ σκληρά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και είναι καταρρακωμένη», ανέφερε μια πηγή στο People.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 51χρονος ηθοποιός, δεν παρευρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο Met Gala, στις 6 Μαΐου, παρά τη σημαντική θέση της ως συμπρόεδρος της εκδήλωσης ενώ είχε δηλώσει τότε πως ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του «The Accountant 2».

Σύμφωνα, δε, με επιπλέον πληροφορίες που έδωσε πηγή στο «In Touch», το ζευγάρι είχε επιχειρήσει να λύσει τις διαφορές του, και γι’ αυτό πήγαινε σε σύμβουλο γάμου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αφού γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν στα γυρίσματα της αστυνομικής ταινίας Gigli του 2003 αλλά εκείνη την εποχή η JLO ήταν παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Κρις Τζαντ. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν 2002, αλλά χώρισαν μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο, το 2003, τρεις μέρες πριν τον γάμο τους.

Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου
Shutterstock

Στη συνέχεια μπήκαν νέοι άνθρωποι στη ζωή τους με τους οποίους έκαναν και παιδιά. Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι τον Ιούνιο του 2004, ενώ ο Άφλεκ παντρεύτηκε την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ τον Ιούνιο του 2005.

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα αναζωπύρωσαν τη σχέση τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο υπερπαραγωγή που έκαναν) αλλά τώρα δεν είναι πια μαζί!