Νατάσα Θεοδωρίδου: Κλειδώθηκε με την κόρη της, Κριστιάνα Μπέτα – H αντίδρασή τους περιμένοντας τον κλειδαρά

Δεν έχασαν το χιούμορ τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της στο Instagram, προσφέροντας μια ματιά στις πιο προσωπικές της στιγμές. Το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, δείχνοντας πόσο δεμένη είναι με τις κόρες της και ας μην είναι όλα ρόδινα στην καθημερινότητά τους.

Η Κριστιάνα Μπέτα, η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες της, είναι συχνά στο πλευρό της μητέρα της στα ταξίδια και τις συναυλίες της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, βέβαια, οι δύο τους βρέθηκαν μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Σε βίντεο που δημοσίευσαν στα social media, φαίνεται ότι κλειδώθηκαν στα γραφεία της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου και περίμεναν τον κλειδαρά να τους ανοίξει.

Δείτε επίσης: Νατάσα Θεοδωρίδου - Γενέθλια για την κόρη της, Ανδριάνα Φουστάνου: «Ομορφαίνεις τη ζωή μας»

Άρχισε το τραγούδι η Νατάσα Θεοδωρίδου περιμένοντας τον κλειδαρά

Φυσικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει κάτι που να ταιριάζει με το περιστατικό, δείχνοντας τη θετική της διάθεση, ακόμα και σε αυτές τις καθημερινές ατυχίες. Με αυτή την αφορμή θυμήθηκε συγκεκριμένα το τραγούδι της «Πόσα μεσάνυχτα (Εσύ που έτρεχες στην πόρτα να δεις)» και το βίντεο έγινε γρήγορα viral.

«Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί. Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Κριστιάνα Μπέτα για την μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πέρα από την Κριστιάνα, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αποκτήσει επίσης μία κόρη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, την Ανδριάνα.