Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογραφίζεται με μαγιό λίγο πριν τη γέννηση του τρίτου της παιδιού

Λάμπει από ευτυχία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/madogasteratou
Instagram/madogasteratou

Την ωραιότερη αναμονή της ζωής της, μέχρι την επόμενη, βιώνει αυτό το διάστημα η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ετοιμάζεται να υποδεχτεί το τρίτο της παιδί με τον επιχειρηματία Νίκου Ισηγόνη και λάμπει από ευτυχία, όπως φανερώνουν και οι νέες φωτογραφίες της.

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου, η Μαντώ Γαστεράτου έκανε μία ανάρτηση μαζί με τα παιδιά της, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να ξεχωρίζει. Το χαμόγελο δεν φεύγει από το πρόσωπό της, ενώ περιμένει να ζήσει σύντομα εκ νέου το θαύμα της μητρότητας.

Δείτε επίσης: Νύχτα αγωνίας για τη εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου: «Δεύτερη φορά που φεύγω από το σπίτι σαν κυνηγημένη»

Με μαγιό και στην εγκυμοσύνη η Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου είχε αποκαλύψει την τρίτη εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάιο, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, και από τότε μοιράζεται στιγμές συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Γιώργο και Κυβέλη, μέσα από τα προσωπικά της social media.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram απολαμβάνει τις βουτιές της και φωτογραφίζεται με μαγιό, δείχνοντας ότι μπορεί να περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας, ωστόσο οι διακοπές της δεν σταματούν. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν στα σχόλια να της στείλουν ευχές και θετική ενέργεια για την επικείμενη γέννα.