Μαριάντα Πιερίδη: «Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις ερωτικές ανάγκες του, θα έλεγα: “Κλείσε την πόρτα κι έλα”»

Όσα είπε για τα διαζύγια και τη δική της εμπειρία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την «επιδημία διαζυγίων» που έχει ξεσπάσει φέτος το καλοκαίρι, η εκπομπή Summer’s Cool μίλησε ζωντανά με τον Γιώργο Λάγιο που ανέλυσε πιο σφαιρικά την κατάσταση. Η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία πήρε διαζύγιο την χρονιά που μας πέρασε από τον Δημήτρη Κατριβέση, δεν έκρυψε πόσο την ενδιέφερε το συγκεκριμένο θέμα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συμβουλές που της έδιναν για να «σώσει» τον γάμο της, αλλά και στον τρόπο που θα αντιδρούσε πλέον, αν ο σύντροφός της εξέφραζε κάποιο παράπονο. Η Μαριάντα Πιερίδη μάλιστα ανανέωσε το ραντεβού της με τον σύμβουλο ψυχικής υγείας σε μελλοντική εκπομπή.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη – Γιορτάζει με τον νέο της σύντροφο και εύχεται: «Χρόνια μας πολλά καρδιά μου»

Όσα ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη για το διαζύγιό της

«Ένας ειδικός μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για τα διαζύγια. Εγώ μόνο εκ πείρας θα μπορούσα να μιλήσω, ενώ εσύ, Γιώργο μου, θα το πάρεις από την επιστημονική πλευρά», σημείωσε η Μαριάντα Πιερίδη καλωσορίζοντας τον Γιώργο Λάγιο.

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας αποκάλυψε τις ατάκες που άκουσε συχνά από τον κόσμο, όταν χώριζε με τον Δημήτρη Κατριβέση. «Απ' την άλλη να μην παλέψεις; Να μην προσπαθήσεις να κρατήσεις τη σχέση, τον γάμο σου; Εμένα πολύς κόσμος μου έλεγε: “γιατί δεν προσπαθείς να κρατήσεις τον γάμο σου, γιατί δεν δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία”, ειδικά όταν υπάρχει παιδί», τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

Όταν ο Γιώργος Λάγιος της εξήγησε ότι μπορεί ορισμένα ζευγάρια να απομακρύνονται λόγω απόστασης στο κρεβάτι, η Μαριάντα Πιερίδη ήταν κάθετη: «Ντροπή τώρα! Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις συναισθηματικές και τις ερωτικές ανάγκες του, θα του έλεγα: αγάπη μου, κλείσε την πόρτα, κλείσε τα παράθυρα κι έλα να σου δείξω», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: