Βάσω Λασκαράκη - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάτω από τον ήλιο της Κρήτης: «Ο αγαπημένος μου τόπος»

Εντυπωσιάζει με κόκκινο μαγιό η ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακόμα έναν Αύγουστο, η Βάσω Λασκαράκη επέλεξε την Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, χαρίζοντας στους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου, αλλά και τη δική της.

Η Βάσω Λασκαράκη εμφανίζεται ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ τα τελευταία χρόνια, ενώ και η φυσική της κατάσταση είναι ανεβασμένη, κάτι που οφείλεται στη γυμναστική, όπως εξηγεί η ίδια. Έχει δηλώσει ότι, παρά το γεγονός ότι δεν γυμναζόταν στο παρελθόν, η άσκηση έγινε πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς της, και βλέπει τα αποτελέσματα στο σώμα της.

Αμακιγιάριστη η Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη

Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της το πέρασε στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, ο οποίος κρατάει την καταγωγή του από την Κρήτη. Μετά τη Σαντορίνη επισκέφτηκαν την ιδιαίτερη πατρίδα του, με την Βάσω Λασκαράκη να δηλώνει πως είναι ο «αγαπημένος της τόπος».

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Βάσω Λασκαράκη στο Instagram, φαίνεται ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο μαγιό και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, με το πρόσωπό της να μην έχει ψεγάδι ωστόσο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη:

Δείτε επίσης: Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους στην Κρήτη - Μοντέρνο μέσα και παραδοσιακό έξω με πέτρινο κήπο και φυτά

Σημειώνεται πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στο Ηράκλειο. Το εσωτερικό του είναι πολύ μοντέρνο με όμορφη διακόσμηση αλλά και ένα τζάκι για τους χειμερινούς μήνες που επισκέπτονται το νησί.

Όσον αφορά το εξωτερικό του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Οι τοίχοι είναι πέτρινοι ενώ τον κήπο κοσμούν πολλά δέντρα και λουλούδια. Διαθέτει μπάρμπεκιου για να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και μια κούνια.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει μοιραστεί στο προφίλ της στο TikTok και ένα βίντεο όπου χαλάρωνε στο σαλόνι της με παρέα το σκύλο τους.