Αλέν Ντελόν: Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύει η κόρη του τέσσερις μήνες πριν πεθάνει - Ρίγη ανατριχίλας

Η γνωριμία του με την Φωτεινή Δάρρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @anouchkadelon
Instagram / @anouchkadelon

Το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου έγινε γνωστό πως ο Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών - δείτε εδώ την σπαρακτική ανακοίνωση των παιδιών του. Σε ηλικία 62 ετών είχε ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει την υποκριτική, ενώ για πάρα πολύ καιρό είχε σταματήσει και τις δημόσιες εμφανίσεις, ιδιαίτερα μετά το 2019 που υπέστη εγκεφαλικό.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία του, αφού τρία χρόνια αργότερα, το 2022, παρουσίασε και λέμφωμα. Δεν δημοσίευσε καθόλου φωτογραφίες του και είχε απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα, τις τηλεοράσεις και την κοσμική ζωή, όμως τέσσερις μήνες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, η κόρη του, Ανούσκα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα δικό του στιγμιότυπο από την κουζίνα του σπιτιού της, γεγονός που ανατριχιάζει.

Η φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Αλέν Ντελόν 4 μέρες πριν τον θάνατό του

«Παρασκευή πρωί έβγαλα φωτογραφία τον πατέρα μου. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια ανάμνηση από τις στιγμές μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη. Είναι μια μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο της βαρβαρότητα. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο ατσάλινο γαλάζιο βλέμμα του, ζωηρό, σαν μαχητής, που μου δίνει δύναμη αφάνταστη. Τον δικό μου αθάνατο. Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται για αυτόν. Με τη σύμφωνη γνώμη του λοιπόν, ορίστε. Και στις ανησυχίες σας απαντά: "Μην ανησυχείτε"», έγραφε.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του Αλέν Ντελόν για το πώς ήθελε να πεθάνει


Η γνωριμία του με την Φωτεινή Δάρρα

Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη και στην εγχώρια showbiz, με πλήθος διάσημων να τον αποχαιρετούν δημόσια με αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσά τους και η Φωτεινή Δάρρα, η οποία τον είχε γνωρίσει, όπως αποκάλυψε.

«Plaza Atènèe Παρίσι. Μια αίθουσα γεμάτη κόσμο, το φαγητό υπέροχο, η πολυτέλεια γύρω χωρίς προηγούμενο. Δεν ειχα ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο. Κάθομαι με τον συνοδό μου σε ένα πλαϊνό τραπέζι.

Φοράω ένα κλασσικό μίντι black dress και κοιτάζω μόνο το τραπέζι μου-όπως πρέπει να κάνουν όλα τα καθώς πρέπει κορίτσια. Κάτι με τραβάει να κοιτάξω στο κέντρο της αίθουσας, εκεί όπου κάθονται δυο μεγάλοι κύριοι και μια υπέροχη μιγάδα κοπέλα. Γυρίζω στο συνοδό μου και λέω: Είναι ένας άντρας που με κοιτάει και νομίζω μοιάζει στον Αλαίν Ντελόν.

Γυρίζει, τον κοιτάζει και με κάποια απάθεια μου απαντά: Είναι ο Ντελόν! Συνεχίζω το γεύμα μου με ταραχή ομολογώ γιατί σε στιγμές νιώθω το βλέμμα του επάνω μου. Μετά από κάποια ώρα και ενώ ήμασταν στο γλυκό-εγώ μετά βίας δοκίμασα τις δημιουργίες του Alain Ducasse- η παρέα σηκώνεται και κατευθύνεται προς την έξοδο, εκείνος όμως έρχεται προς το μέρος μας. Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου και μου φιλάει το χέρι. Τότε κατάλαβα πως δεν είχα δίκιο όταν παιδί είδα το «Rocco and his brothers” και είπα με νεανικό θράσος πως «Ο Ντελόν μου φάνηκε θηλυπρεπής. Δεν είναι του γούστου μου».

Τότε Κατάλαβα πως όταν είδα το αριστούργημα του Βισκόντι, η παιδική μου ψυχή είχε για πρώτη φορά ερωτευτεί… Αντίο Alain…», σημείωσε.