Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη που έφερε την αντίδραση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στην Ελλάδα, μετά από άλλον ένα χρόνο σπουδών στην Αγγλία, και περνά όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της, τις φίλες και τον νέο της σύντροφο. Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ την κίνηση που έκανε από πικρία), κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ τα οποία την ήθελαν να είναι σε σχέση με εργένη και πολύ γνωστό επιχειρηματία, τα οποία επιβεβαιώθηκαν με βίντεο που κυκλοφόρησαν με τα τρυφερά της τετ α τετ στην παραλία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο - δείτε το εδώ.

Παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει γι' αυτό, είτε για να διαψεύσουν είτε για να επιβεβαιώσουν με την σειρά τους όσα γράφονται, απόλαυσαν μαζί τις διακοπές τους στην Σίφνο και τους Παξούς και όταν η 20χρονη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από αυτές, εκείνος έσπευσε αμέσως να αφήσει το σχόλιο θαυμασμού του.

Το σχόλιο του Δημήτρη Φιντιρίκου στην ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη

Πιο συγκεκριμένα, της άφησε μερικά emoji, ανάμεσα στα οποία υπήρχε και μία καρδιά, με εκείνη να μην απαντά στον 37χρονο και απλώς να του κάνει like στο σχόλιό του. Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή στις φωτογραφίες ήταν άκρως εντυπωσιακή με τα λευκά της φορέματα.

Δείτε επίσης για τον Δημήτρη Φιντιρίκο: Κάηκε το Jet ski του - Παρέλαβε στάχτες και αποκαΐδια

σχόλιο Φιντιρίκου σε Μελίνα Νικολαΐδη

«Ίσως κι εγώ σαν μανούλα... συγγνώμη με πιάνει το μητρικό μου τώρα. Θα ήθελα εδώ λίγο να... Σε αυτή την ηλικία, θα ήθελα να είναι λίγο πιο προστατευμένο. Αυτό με τα πορίσματα το φοβάμαι. Το λέω γιατί αν ήταν η δική μου κόρη, εγώ δεν θα ήθελα το ένα μετά το άλλο να βγαίνουν προς τα έξω. Θα μου πεις, όμως, είναι παιδί δύο πολύ γνωστών ανθρώπων...», ήταν τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη μετά το ρεπορτάζ για την σχέση τους, με τους συνεργάτες της να της επισημαίνουν πως οι γονείς της την εμπιστεύονται απόλυτα και επειδή είναι και πολύ ενεργή και στα social media, είναι πολύ λογικό να μαθαίνονται τα προσωπικά της.