Γέννησε αγαπημένη Ελληνίδα μία μέρα πριν τα γενέθλιά της για 2η φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Ποιο είναι το φύλο του παιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέννησε αγαπημένη Ελληνίδα μία μέρα πριν τα γενέθλιά της για 2η φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Πριν από λίγες ημέρες πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα έβγαινε στην τηλεόραση, ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ ποια είναι). Μέρες πέρασαν έκτοτε και το Σάββατο 17 Αυγούστου άλλη μία ευχάριστη είδηση "έσκασε" στην εγχώρια showbiz.

Η Σοφία Νομικού, την οποία γνωρίσαμε ως expert colorist στο Super Makeover ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωρό της, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της όπου έκλεισε τα 41. Μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν την ημέρα της γέννας, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού.


Η ανάρτηση της Σοφίας Νομικού για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

«Γιόρτασα τα 41 μου με μια ευχή που πραγματοποιήθηκε: η μικρή μας ήρθε! Πριν 4 εβδομάδες είπα στη γυναικολόγο μου πως προσεύχομαι και έχω βάλει στόχο να γεννήσω 4 αντί για 11 Αυγούστου… Έτσι με την Νόνη μας, στείλαμε μήνυμα η μία στην άλλη 4 Αυγούστου 2024! Και να που έπιασε!

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις 03/08 όπως ήλπιζα και όσο περνούσε η ώρα δυνάμωσαν! 04/08 το πρωί με εξέτασε στο κέντρο η Όλγα. Γελούσα όταν με είδε, μου ευχήθηκε χρόνια πολλά! Πήγα σπίτι και είχα συσπάσεις συντονισμένες μέχρι τις οκτώ την νύχτα όπου ήταν πια η ώρα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο! Εκεί γεννήθηκε η κόρη μου φυσιολογικά 7 ώρες μετά! Η καρδιά μου γέμισε ελπίδα και ενθουσιασμό!

Όσο ετοιμαζόμουν για VBAC, με τον προηγούμενο γιατρό να με έχει φοβίσει και προετοιμάσει για τα χειρότερα χωρίς λόγο, έχοντας την προηγούμενη εμπειρία της καισαρικής στο μυαλό μου είχα άγχος αρκετό, άγχος και φόβο!! Η ομάδα μου με βοήθησε να το ξεπεράσω! Ευχαριστώ τον άντρα μου, την οικογένεια που μας στηρίζει, τη γιατρό μου και την μαία!

Ευχαριστώ το σύμπαν που πραγματοποίησε την ευχή των γενεθλίων μου. Ευχαριστώ όλες εσάς τις γυναίκες που μου έχετε ευχηθεί καλή τύχη!!! Η γυναικολόγος μου @kourikallergiolga πραγματοποίησε το φυσιολογικό τοκετό των ονείρων μου! Βίωσα το θαύμα της φύσης μας, το θαύμα που λέγεται γυναίκα και την ικανότητα της να φέρνει ζωή σ’ αυτό τον κόσμο χωρίς πρόκληση τοκετού, χωρίς χειρουργείο, χωρίς φόβο μόνο με αγάπη!!! Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την μαία μου Μαρία Λεμπέση, πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα σε όποια ζωή έχει ζήσει πάντα είχε το ρόλο να βοηθάει τις γυναίκες να φέρνουν ζωή στον κόσμο!», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε με ευχές από τους ακόλουθούς της για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Δείτε επίσης: Μπαμπάς για πρώτη φορά γνωστό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφος του