Φαίη Σκορδά: «Υπήρχε...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση με τους συνεργάτες της στο Fay's Time πίσω από τις κάμερες

Ποιος "έσπασε" τη σιωπή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά έχει "μετακομίσει" και επίσημα στο MEGA μετά από δύο συνεχόμενες χρονιές στο ΣΚΑΙ, αλλά εκεί δεν θα την ακολουθήσουν οι συνεργάτες της από το πάνελ του Fay's Time. Με αφορμή το γεγονός αυτό, λοιπόν, η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία βρισκόταν στο πλευρό της τον χειμώνα που πέρασε, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και αποκάλυψε πώς ήταν η σχέση τους μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Μίλησε, αρχικά, για τον λόγο που η ίδια παραμένει στο συγκεκριμένο κανάλι μετά από τόσα χρόνια, ενώ εξήγησε πως λειτουργούσαν όλα όταν οι κάμερες δεν έγραφαν σε σχέση με την παρουσιάστρια και αν υπήρχαν παρεξηγήσεις και αντιπάθειες.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά - «Κλειδώνουν» οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Buongiorno»: Νέα πρόσωπα και παλιοί γνώριμοι

Η αποκάλυψη της Μάρτζυ Λαζάρου για τη συνεργασία με την Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Είσαι ξεκάθαρα παιδί του ΣΚΑΪ. Τι σε κρατά τόσα χρόνια σε αυτή τη συνεργασία;

Ναι, ισχύει. Υπάρχουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός και το έχω νιώσει. Παίζει ρόλο βέβαια και ότι είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος, δύσκολα φεύγω. Για να αποχωρήσω, πρέπει να γίνει κάτι πολύ σοβαρό ή να μη με θέλει ο σταθμός.

Μάρτζυ Λαζάρου

Τον χειμώνα ήσουν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά. Πως ήταν η συνεργασία σας;

Τη Φαίη την αγαπώ πολύ γιατί είναι πολύ δοτική. Ήταν μια από τις καλύτερες συνεργασίες μου γιατί υπήρχε ηρεμία και αυτό το εκτίμησα. Είχα πάρα πολύ καλή σχέση και με εκείνη αλλά και με όλα τα παιδιά της εκπομπής. Μακάρι και οι επόμενες συνεργασίες μου να είναι τόσο καλές όσο ήταν αυτή.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά και τα μηνύματα που αντάλλαξαν