Δέσποινα Βανδή: Τα "έσπασε" σε πανηγύρι στο Ρέθυμνο - Η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή (Βίντεο)

Αποθεώθηκε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Βανδή
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Πιο συγκεκριμένα, μένουν στον Άγιο Γεώργιο Ρέθυμνο και εκεί στις 14 Αυγούστου, στο Γεράνι, πραγματοποιήθηκε μεγάλο πανηγύρι, με την ίδια να δίνει το παρόν.

Σε αυτό τραγουδούσε και ο καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός, ο οποίος την υποδέχθηκε με τον πιο θερμό τρόπο! Την ώρα, δηλαδή, που εκείνος ήταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε, η καλλιτέχνιδα ανέβηκε πάνω, και ξεκίνησε να τον χειροκροτά δυνατά, απολαμβάνοντας με αμείωτο κέφι τα λόγια του. Τότε εκείνος της αφιέρωσε την εξής μαντινάδα: «Είναι η χαρά μου σήμερα, ο κόσμος δεν τη βάνει ,στο πανηγύρι η Βανδή ήρθε, ναι, στο Γεράνι».

Η στιγμή που η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει στη σκηνή σε πανηγύρι στην Κρήτη

Μάλιστα, λίγο αργότερα πήρε και εκείνη το μικρόφωνο και τραγούδησε κάποια κομμάτια, με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να διασκεδάζει μαζί τους. Η Δέσποινα Βανδή, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ντυμένη απλά, χωρίς να έχει βαφτεί πολύ, με ανέμελα μαλλιά και της πήγαινε πάρα πολύ.

Δείτε επίσης: Το φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη συναυλία της & η στιγμή που "λύγισε" στη σκηνή


Η καθημερινότητα του ζευγαριού στο νησί έχει πιο αργούς ρυθμούς, με το ζευγάρι να νιώθει πως ο χρόνος σταματάει όποτε επισκέπτονται το νησί. Όπως βλέπουμε και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν στα social media τους πηγαίνουν από την παραλία σε ταβερνάκια και από εκεί στο μέρος που έχουν νοικιάσει, όπου πολλές φορές μαγειρεύουν και μόνοι τους και καλούν τους φίλους τους.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης - «Δουλεύω πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο για το παιδί! Τη Δέσποινα θέλω να τη μυρίζω, να την αναπνέω»

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου, μάλιστα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου με την τραγουδίστρια μόλις είχαν επιστρέψει από την παραλία και έτσι όπως ήταν τυλιγμένοι με τις πετσέτες θαλάσσης που είναι και ασορτί, ετοίμασαν μεζέδες για να τους απολαύσουν με την παρέα τους.

Δείτε επίσης: Στη Μύκονο σε πολυτελές σκάφος και τον Βασίλη Μπισμπίκη - Με μικροσκοπικό μπραζίλ μπικίνι η τραγουδίστρια

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης διακοπές Κρήτη