Άρης Σοϊλέδης: Σε γνωστό στέκι στη Μύκονο για τη γιορτή της Μαριλίνας Κυπαρίσση - Το δώρο που της αγόρασε

Η βραδινή τους έξοδος τον Δεκαπενταύγουστο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Άρης Σοϊλέδης εδώ και μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Μαριλίνα Κυπαρίσση, με την οποία μένει στη Μύκονο, καθώς η ίδια εργάζεται στην υποδοχή γνωστού κέντρου του νησιού. Οι δυο τους μπορεί τον πρώτο καιρό να ήταν πιο διακριτικοί και στις εμφανίσεις τους, αλλά και στις κοινές τους αναρτήσεις στα social media από εκεί, ωστόσο με τον καιρό αυτό άλλαξε και πλέον αδιαφορούν και για τα βλέμματα γύρω τους, αλλά και για τυχόν σχόλια.

Η κάμερα, μάλιστα, τους έχει τσακώσει πολλές φορές στα σοκάκια, όπως συνέβη και την ημέρα της γιορτής της νεαρής, τον Δεκαπενταύγουστο, με το ρεπορτάζ του Πέτρου Νάζου για το Mykonos Live Tv να αναφέρει πως το ζευγάρι έκανε βόλτα στα Ματογιάννια, εκείνη φορώντας ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

Η έξοδος του Άρη Σοϊλέδη με την Μαριλίνα Κυπαρίσση και το δώρο για την γιορτή της

Πριν βρεθούν στο αγαπημένο τους στέκι για να διασκεδάσουν, επίσης, πέρασαν από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή, από όπου ο πρώην παίκτης του Survivor και σύντροφός της αγόρασε το δώρο της, για να την δει να χαμογελάει.

Δείτε επίσης για τον Άρη Σοϊλέδη: Αγκαλιά με πρώην παίκτρια του Survivor στα στενά της Μυκόνου - Με σούπερ μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα εκείνη

Την ίδια ημέρα, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην καλή του, μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με το μπικίνι της σε παραλία της Μυκόνου όπου βρίσκονται αυτούς τους μήνες, εφόσον εκείνη εργάζεται στο νησί στην υποδοχή γνωστού μαγαζιού, και με τρεις λέξεις εκδήλωσε τον έρωτά του για εκείνη.

«Να σε χαίρομαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Πρωινό στην ιδιωτική τους πισίνα με τα πόδια μπλεγμένα - Η τρυφερή ανάρτηση από το χλιδάτο δωμάτιο στη Μύκονο με την Κυπαρίσση

Άρης Σοϊλέδης γιορτή Μαριλίνας Κυπαρίσση