Μαρίνα Σταυράκη – Νέος σάλος για τις «πειραγμένες» φωτογραφίες της: «Αν βρείτε ποια είναι, κερδίζετε!»

«Τι φίλτρο είναι αυτό, 40 χρόνια πριν, το θέλουμε κι εμείς»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/marina_patoulis
Instagram/marina_patoulis

Ξανά στο επίκεντρο του διαδικτυακού σχολιασμού βρίσκεται η Μαρίνα Σταυράκη (πρώην Πατούλη), καθώς μια σειρά από selfie φωτογραφίες της έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο Twitter. Οι χρήστες της πλατφόρμας συγκεκριμένα ανέφεραν πως χρησιμοποιεί υπερβολικά φίλτρα στις εικόνες της, με πολλούς να εκφράζουν την απογοήτευσή τους.

«Αν βρείτε ποια είναι, κερδίζετε!», αναφέρει χρήστης του Twitter με έναν άλλον να αντιτείνει με χιούμορ: «Τι φίλτρο είναι αυτό 40 χρόνια πριν, το θέλω κι εγώ». Οι περισσότεροι επισημαίνουν ότι η Μαρίνα Σταυράκη έχει αλλάξει υπερβολικά την εμφάνιση της, σε σημείο που δεν θα την αναγνώριζε κάποιος, αν την έβλεπε στην πραγματικότητα.

Μαρίνα Σταυράκη
Μαρίνα Σταυράκη

Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπετε; Δεν φοράω φίλτρο» - Απαντάει πρώτη φορά για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της

Τι απαντούσε η Μαρίνα Σταυράκη για τα φίλτρα στις φωτογραφίες της

Αυτή η κριτική δεν είναι πρωτόγνωρη για την εκπαιδευτικό, καθώς στο παρελθόν έχει ξαναβρεθεί στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου για την ίδια αιτία. Η χρήση φίλτρων σε φωτογραφίες της είχε προκαλέσει αντιπαράθεση και στο παρελθόν, με την Μαρίνα Σταυράκη να απαντάει τότε: «Είμαι και αληθινή και αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα λοιπόν αυτή τη φωτογραφία κι έγινε χαμός. Με εξιτάρει η πρόκληση και η ανάλυση της σκέψης του κόσμου. Βλέπω ότι οι πιο πολλοί δεν εμμένουν στην ουσία αυτού που γράφεις αλλά στο αν είχε βλεφαρίδα. Δηλαδή μπορεί να κάνω σημαντικές τοποθετήσεις και τίποτα… Μένουν στην επιφάνεια. Εδώ έχουμε τόσα προβλήματα και μένουμε στο αν η Πατούλη έβαλε φίλτρο. Και τι έγινε;»

Για να συμπληρώσει πως: «Είναι εντελώς σεξιστικό. Ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου, έχω κλείσει τα 55 και νιώθω γεμάτη, θεωρώ ότι περνάει ένα θετικό μήνυμα στις γυναίκες της ηλικίας μου να προσέχουν τον εαυτό τους. Όλο αυτό όμως ξεκινάει από τη ψυχή μας. Όταν είμαστε καλά μέσα μας, αυτό το εκπέμπουμε. Δεν πα’ να βάλεις 150 φίλτρα, και βλεφαρίδες, και μαλλιά, αν δεν έχεις εσωτερική πληρότητα και χαρά, αυτό δεν αντανακλάται».