Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Roadtrip στην Ιταλία για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτογραφίες)

Ταξιδιάρες ψυχές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/argyris_pandazaras_official & sissy.toumasi
Instagram/argyris_pandazaras_official & sissy.toumasi

Με αφορμή την ανάπαυλα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις σε τηλεόραση και θέατρο, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση απολαμβάνουν ένα ρομαντικό roadtrip στην Ιταλία. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με μια επίσκεψη στο Παλέρμο, όπου περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα και απόλαυσαν την τοπική κουζίνα.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας ταξίδεψαν στη Σικελία, όπου χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού. Οι δυο τους μοιράζονται φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media, προσκαλώντας τους διαδικτυακούς τους φίλους να ταξιδέψουν μαζί τους μέσα από τα πανέμορφα τοπία της Ιταλίας.

Δείτε επίσης: Αργύρης Πανταζάρας: «Παντρευτήκαμε με τη Σίσσυ σαν να κλεφτήκαμε, σε μία εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση»

Λάτρεις των ταξιδιών ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση

Η ρομαντική τους απόδραση δεν είναι μόνο μια απόδραση από την καθημερινότητα, αλλά και ένας τρόπος να γιορτάσουν τον έρωτά τους, ο οποίος τους έφερε κοντά και τους οδήγησε στον μυστικό γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη πέρσι.

«Ακόμα κόσμος που μας γνώριζε δεν ήξερε ότι παντρευτήκαμε, είναι πολύ ενδιαφέρον που εκπλήσσονται. Μου αρέσει να θυμάμαι ότι όλο αυτό το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη, στα μέσα σεζόν, σαν να κλεφτήκαμε. Ταξιδέψαμε με την οικογένεια και γυρίσαμε παντρεμένοι. Σε μία εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση, αυτό σημαίνει για μένα ότι γιορτάζω τη δέσμευση και την ένωση. Άλλο δεσμευμένος και άλλο δέσμιος», έχει δηλώσει σχετικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Υπάρχω μόνη μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά να που βρήκα και δυο μάτια που με γεμίζουν και αυτά για όσο είμαστε μαζί -και εύχομαι να είναι για πάντα- προχωράμε και καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον», έχει δηλώσει για τον σύζυγό της η Σίσσυ Τουμάση.

«Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία ή γιατί θα ήμουν έγκυος. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που ήμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο.