Αλέκος Συσσοβίτης - Έτσι είναι το κορμί του στα 59 του χρόνια: Χάρμα οφθαλμών ο ηθοποιός του «Γιατρού»

Παραμένει σε άψογη φόρμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Επιστρέφει πάντα στο νησί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα! Ο λόγος για τον Αλέκο Συσσοβίτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στο μόντελινγκ την δεκαετία του ’80 ως… barman στην Μύκονο! Από τότε μάλιστα διαθέτει και το δικό του σπίτι στην Άνω Μερά.

Ο ηθοποιός προτιμά να απολαμβάνει τα μπάνια του σε λιγότερο κοσμικές παραλίες, όπως το Αγράρι με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά. Εκεί τον πέτυχε και η κάμερα του Mykonos Live TV. O Θεσσαλονικιός πρωταγωνιστής είναι δεινός κολυμβητής και περνάει αρκετή ώρα στην θάλασσα κολυμπώντας. Σε ηλικία 59 ετών συνεχίζει να καταπλήσσει τους πάντες με το καλογυμνασμένο του σώμα.

Δείτε επίσης: Alpha - «Ο Γιατρός»: Ο πρωταγωνιστής που μπαίνει στον δεύτερο κύκλο και αλλάζει τα δεδομένα

Στον «Γιατρό» από την επόμενη σεζόν ο Αλέκος Συσσοβίτης

Θυμίζουμε πως από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι στον «Γιατρό». Αναφερόμενος στο ρόλο του Αργύρη Σταθάτου, ο Αλέκος Συσσοβίτης δηλώνει πως: «Ο Αργύρης Σταθάτος είναι ο δικηγόρος του Διοικητικού Συμβουλίου Διαχείρισης του δημοσίου νοσοκομείου, όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Άνθρωπος για την λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε το νοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού».

Τα δύσκολα χρόνια στην οικοδομή με τον πατέρα του

Μπορεί να έγινε ηθοποιός με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο αυτό δεν ήταν δεδομένο. «Επειδή οι συνθήκες ήταν δύσκολες έπρεπε να επιβιώσω και έκανα πολλές δουλειές. Από 13 χρονών ήμουν στην οικοδομή με τον πατέρα μου. Μεγάλωσα σε πολύ φτωχή οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν σοβατζής, εργάτης και η μητέρα μου ράφτρα. Ζούσαμε σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών και εγώ μεγάλωσα στην κουζίνα, δεν είχα ποτέ δικό μου δωμάτιο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αλέκος Συσσοβίτης για να συμπληρώσει: «Σε διαμορφώνει καθετί που ζεις. Πολλοί ηθοποιοί έχουν μεγαλώσει στην πλέμπα και αυτή η ανάγκη τους να εκφράσουν αυτό το βίωμα τους έκανε ηθοποιούς».