Όλγα Κιουρτσάκη: «Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο...» - Η συγκινητική ανάρτηση για την Άντζελα Δημητρίου

Τα τρυφερά της λόγια με αφορμή τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Άντζελα Δημητρίου έχει γενέθλια στις 18 Αυγούστου, ωστόσο θέλησε να το γιορτάσει μερικές ημέρες νωρίτερα μαζί με την οικογένειά της, την κόρη της και την εγγονή της. Έτσι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου αποφάσισε να κάνει ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της, καλώντας και κάποια ακόμη αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας σε όλους την τούρτα υπερπαραγωγή που επέλεξε για τα 70 της χρόνια, με τους τρεις ορόφους της και τις δικές της φωτογραφίες πάνω σε αυτή - δείτε εδώ.

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη για τα γενέθλια της Άντζελας Δημητρίου

Στιγμιότυπα από τη μάζωξη, όμως, δημοσίευσε στο δικό της προφίλ και η κόρη της τραγουδίστριας, Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, συνοδεύοντας τις ευχές της με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνη και όσα έχουν περάσει μαζί.

«Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου!!! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμα μας στις δυσκολίες, και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω. Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό, και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία. Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες, και τις αξίες που μου δίδαξες.

Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με το πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες μέρες γενέθλια είχε και η κόρη της, για την οποία ετοίμασε άλλο ένα πάρτι υπερθέαμα - δείτε εδώ τις φωτογραφίες.