Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Τα "έσπασαν" μέχρι αργά σε πάρτι στο ξενοδοχείο του άντρα της Αραβανή στον Πόρο (Βίντεο)

Οι αναρτήσεις τους για άλλη μία φορά τους "πρόδωσαν"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά παρόλο που δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δεν αναρτούν κοινές τους φωτογραφίες στα social media, φαίνεται πως βρίσκονται μαζί για διακοπές. Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν στην Τήνο, στο εξοχικό του παρουσιαστή (δείτε εδώ φωτογραφίες από αυτό) και στη συνέχεια πέρασαν από την Μύκονο (δείτε εδώ τις αναρτήσεις που τους μαρτύρησαν), ενώ αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Πόρο, όπου το διασκεδάζουν κανονικά σαν ερωτευμένοι έφηβοι.

Το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου, μάλιστα, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο του συζύγου της Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρου Λάζαρη, όπου είχαν διοργανώσει πάρτι με τον Πασχάλη. Οι δυο τους χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι αργά και έτσι πέρασαν την γιορτή της δημοσιογράφου με τον πιο ωραίο τρόπο.

Η βραδινή έξοδος του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά στον Πόρο

Η εορτάζουσα είχε επιλέξει να φορέσει και ένα πολύ εντυπωσιακό ρούχο με πράσινες αποχρώσεις, που της ταιριάζουν πολύ, είχε κάνει απαλό μακιγιάζ σε γήινους τόνους και τα μαλλιά της σε wet look που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«Το φλερτ έχει ξεκινήσει λίγο καιρό νωρίτερα. Ο πρώτος είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια εμφανίζεται δημόσια με έναν άνθρωπο και δεν φείδεται είτε αγκαλιών είτε φιλιών, δείχνει τον έρωτά του, την αγάπη και την αδυναμία του στη Μαρία και το χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι οι οποίοι βρήκαν έναν κοινό παρονομαστή και ζουν μαζί.

Οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκαν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά. Είναι στην ομάδα της Σταματίνας. Βρέθηκαν στο σπίτι του για movie night. Ο Φραγκολιάς να θυμίσω ότι θα πάντρευε την Μαρία με τον Σοϊλέδη. Όταν ρωτήθηκε όμως από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συναδέλφους με το τι συμβαίνει με τους δύο, είπε ψεματάκια (δείτε εδώ τι είχε πει). Ξέχασε να πει ότι τους φιλοξένησε στο σπίτι του και εκεί γεννήθηκε ο έρωτας για πρώτη φορά. Εκεί έγινε το σπίρτο πυρκαγιά», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης το Σάββατο 8/6 στην εκπομπή Επί Τόπου για την σχέση τους.