Μαρία Σολωμού: Γιορτάζει στην Ελαφόνησο με εντυπωσιακές φωτογραφίες στην παραλία

Με ένα μπικίνι όλη μέρα η ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mariasolomou_official
Instagram/mariasolomou_official

Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αυτή τη φορά στην Ελαφόνησο, μετά από μια μαγευτική απόδραση στη Σαντορίνη. Η ηθοποιός χαίρεται τους τελευταίους μήνες στο έπακρο και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους

Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς σήμερα, τον Δεκαπενταύγουστο, που είναι και η ονομαστική της εορτή. Η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε ένα άλμπουμ με εντυπωσιακές φωτογραφίες στο Instagram, όπου πόζαρε με μαγιό και τα μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσιδάκια, έτοιμη να απολαύσει το μπάνιο της στην παραλία.

Δείτε επίσης: Mente Fuerte: Το τραγούδι που έγραψε για την Μαρία Σολωμού - Το "video clip" με την ίδια στην παραλία με κόκκινο μαγιό

Οι ευχές της Μαρίας Σολωμού για τη γιορτή της

Με αφορμή τη γιορτή της, η Μαρία Σολωμού συνόδευσε τις φωτογραφίες με το μήνυμα: «Παναγία (μου) Μόνο χαρές να μας έρθουν! Χρόνια πολλά, καλά, ανθηρά, ανέμελα. Έτσι, για να τα ξαναθυμηθούμε λίγο!».

Φυσικά έχει κάθε λόγο να λάμπει η Μαρία Σολωμού που στηρίζει σταθερά τον Mente Fuerte. Παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τη σχέση τους, συχνά προβαίνουν σε γλυκές κινήσεις. Πρόσφατα, ο Mente Fuerte της αφιέρωσε ένα τραγούδι που συνοδεύτηκε από ένα video clip γεμάτο εντυπωσιακά πλάνα της, αποτυπώνοντας έτσι τη στενή τους σχέση και την έμπνευση που του προσφέρει.

Χαρακτηριστικό είναι πως τους τελευταίους μήνες έγινε σταθερός παρτενέρ στις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία. Στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, έδωσε δυναμικό «παρών» κι εκείνος στη σκηνή, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία γυναίκα που τον παρακολουθούσε με πλατύ χαμόγελο από τις κερκίδες.

Η Μαρία Σολωμού εννοείται βρισκόταν για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις θαυμάστριες του Mente Fuerte και παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους, ο φακός την «έπιασε» να τον καμαρώνει. Μπορεί η Μαρία Σολωμού να μην έχει ξεκαθαρίσει αν είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω, ωστόσο τα μάτια λένε πολλά περισσότερα απ' όσα έχουν δηλώσει και οι δύο.