Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Το χέρι του Χρήστου Μάστορα τον «πρόδωσε»: Τρυφερές στιγμές στο αυτοκίνητο, καθ' οδόν για Καβάλα

Δεν την χορταίνει ο τραγουδιστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/garifalia.kalifoni
Instagram/garifalia.kalifoni

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζουν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα. Με αφορμή την αποψινή συναυλία του τραγουδιστή στην Καβάλα ταξίδεψαν μαζί και καθ' οδόν μοιράστηκαν ορισμένες τρυφερές στιγμές στο αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, δεν κρύβει πια τον έρωτά του, σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε αρνηθεί να απαντήσει στις κάμερες για τον αγαπημένο της, ενώ κι εκείνος σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή γενικότερα. Πλέον οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι όλο και πιο συχνές.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Βόλτα με το σκάφος στη Ζάκυνθο - Η τρυφερή ανάρτηση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πάντα δίπλα στον Χρήστο Μάστορα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά είναι σταθερά δίπλα στον Χρήστο, υποστηρίζοντας τον σε κάθε επαγγελματικό του βήμα, και δε χάνει ποτέ συναυλία του. Στο ταξίδι τους προς την Καβάλα, μάλιστα, οι δυο τους αντάλλαξαν τρυφερές στιγμές στο αυτοκίνητο, δείχνοντας πόσο δεμένοι είναι. Η ίδια η Γαρυφαλλιά μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media, γράφοντας: «Φύγαμε για Καβάλα. Θα είστε στη συναυλία σήμερα; Εγώ ανυπομονώ», δείχνοντας την προσμονή της για τη βραδιά.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανάρτηση

Σε διαφορετικό βίντεο, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται να βάζει lip gloss, ωστόσο ένα... χέρι μπαίνει στο πλάνο και τη χαϊδεύει. Πρόκειται φυσικά για το χέρι του Χρήστου Μάστορα που κάθεται στη θέση του οδηγού, αλλά μαζί με τον δρόμο προσέχει και την αγαπημένη του.