Πέτρος Λαγούτης για την παρουσίαση του Deal: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ, όταν είδα ποιον πήραν, είπα...»

Ο ηθοποιός είχε περάσει από δοκιμαστικό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πέτρος Λαγούτης για την παρουσίαση του Deal: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ, όταν είδα ποιον πήραν, είπα...»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Summer's Cool» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, παραχώρησε ο Πέτρος Λαγούτης με αφορμή την περιοδεία της παράστασης, «Τέλειοι Ξένοι», καθώς και τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία, στις επιλογές που έκανε, καθώς και στην ανάληψη του Deal από τον δημοσιογράφο Γιώργο Θαναηλάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από δοκιμαστικό είχε περάσει και ο Πέτρος Λαγούτης.

«Είναι μία παράσταση που την αγάπησα πολύ, μου έμαθε πολλά, ήταν η πρώτη μου σκηνοθεσία. Περάσαμε υπέροχα, δικαιώνομαι για την επιλογή του έργου και των συντελεστών, το πίστεψα πολύ από την αρχή», ανέφερε για το θεατρικό που σκηνοθετούσε και ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε επίσης: Πέτρος Λαγούτης: «Υποφέραμε με τη Μάρθα στους “Παγιδευμένους”, δεχτήκαμε συκοφαντία!»

Ο Πέτρος Λαγούτης για την πορεία του και το Deal

Αναφερόμενος στις συνεργασίες του, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προσπαθώ να είμαι επιλεκτικός, κάνουμε μία δουλειά που κάποιες φορές έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις και κάποιες μπορεί να μην την έχεις. Φυσικά και έχουν υπάρξει περίοδοι που έχω κάνει εκπτώσεις στο δικό μου αισθητικό κομμάτι. Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει κάνει εκπτώσεις, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Έτσι κι εγώ. Μπορεί και να αισθάνθηκα κάποτε ότι δεν μπορώ άλλο, αλλά τώρα πια δεν αφήνω αυτό το “ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα”, όχι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο Deal. «Μου φαίνεται εξαιρετική η επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη για την παρουσίαση του Deal. Δηλαδή δεν μπορούσα να την φανταστώ. Γιατί, ξέρεις, όταν περνάς από ένα δοκιμαστικό, θέλεις να την πάρεις τη δουλειά και μετά θέλεις να δεις ποιον πήραν. Όταν είδα όμως ποιον πήραν, λέω “μπράβο, καλά έκαναν”. Πιστεύω ότι θα πετύχει πολύ, του εύχομαι κάθε επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.