Πέτρος Φιλιππίδης: Πόσα χρήματα βγάζει από τις επαναλήψεις του Πενήντα - Πενήντα στο MEGA

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Πόσα χρήματα βγάζει από τις επαναλήψεις του Πενήντα - Πενήντα στο MEGA

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν από μερικούς μήνες αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού που αντιμετώπιζε, ενώ κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες και μέσω των δικηγόρων του άσκησε έφεση της οποίας η εκδίκαση εκκρεμεί. Μέχρι να πραγματοποιηθεί νέα δίκη, ο ίδιος παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολλούς διάσημους να στέκονται στο πλευρό του και άλλους να έχουν απομακρυνθεί εντελώς από εκείνον (δείτε εδώ την τελευταία φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε κάμερες).

Αρκετοί είναι και εκείνοι οι οποίοι του έχουν προτείνει κάποια δουλειά στον χώρο της υποκριτικής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σχετική εξέλιξη. Μία από τις πηγές εσόδων, όμως, του ηθοποιού αυτό το διάστημα είναι οι επαναλήψεις των σειρών στις οποίες έπαιζε παλαιότερα, για τις οποίες είχε γίνει μεγάλη συζήτηση εάν θα πρέπει να προβάλλονται ή όχι.

Δείτε επίσης: Επέστρεψε στα social media - Η πρώτη ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Πόσα χρήματα παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης από τις επαναλήψεις του Πενήντα - Πενήντα

Το MEGA, παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα προβάλλει καθημερινά στην prime time ζώνη το Πενήντα - Πενήντα, όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Σάκη Μπουλά. Αν υποθέσουμε, λοιπόν, πως οι ηθοποιοί εισπράττουν κατά μέσο όρο από 0,30 μέχρι 0,80 λεπτά του ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ οι πρωταγωνιστές κερδίζουν 7 έως 10 ευρώ, και κρατήσουμε το καλύτερο σενάριο, ο ίδιος να παίρνει 10 ευρώ ανά επεισόδιο δηλαδή... με 5 επεισόδια την εβδομάδα έχει συνολικό κέρδος 50 ευρώ την εβδομάδα, άρα 200 ευρώ το μήνα. Αυτό είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να λαμβάνει ως αμοιβή.

Πενήντα - Πενήντα

Αξίζει να σημειωθεί πως το σίριαλ σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης κάθε φορά ακόμη κι αν παίζει σε επανάληψη. Ενδεικτικά είναι τα ποσοστά της Τρίτης 13 Αυγούστου.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (Ε) 15,8 - 9,9
  • OPEN: The majestic 3,3
  • ALPHA: Το σόι σου (Ε) 14,8 - 14,7
  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (Ε) 10,2
  • STAR: The post: Απαγορευμένα μυστικά 10,1
  • ΣΚΑΙ: Power of love 5
  • MEGA: 50 - 50 (Ε) 15 - 15,2
  • ΕΡΤ: Η παραλία 1,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.