Μπρούνο Τσερέλα: "Λιώνει" για την Αθηνά Οικονομάκου - Η φωτογραφία που δημοσίευσε και το σχόλιό της

Αποχωρίστηκαν και ήδη αναπολεί τις στιγμές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπρούνο Τσερέλα
Instagram / Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα χωρίστηκαν για λίγο πάλι μετά τις διακοπές τους στη Χίο, καθώς η ηθοποιός και επιχειρηματίας επέστρεψε στα παιδιά της και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη μαζί τους, ενώ εκείνος είναι στην Ιταλία με την δική του οικογένεια.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει να αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από όσα έκαναν μαζί αλλά και με την παρέα τους στο νησί, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

Σε μία από τις φωτογραφίες του καρουζέλ συγκεκριμένα, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμεναν (δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα δωμάτιο τον Αύγουστο εκεί), με εκείνη να φορά ένα τζιν σορτσάκι, πουκάμισο και πέδιλα, ενώ εκείνος φορούσε λινό πουκάμισο και παντελόνι, σε λευκό και μπεζ χρώμα.

Η νέα ανάρτηση του Μπρούνο Τσερέλα από τις διακοπές του με την Αθηνά Οικονομάκου

«Summer vibes! Απίστευτες μέρες ήλιου και χαλάρωσης μαζί με πολλούς φίλους και οικογένεια», γράφει στην λεζάντα και η καλή του σχολίασε κάτω από την ανάρτηση πολλές κόκκινες καρδούλες.

Δείτε επίσης: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφός του και το πολυποίκιλο παρελθόν της


Το σχόλιο της Οικονομάκου σε ανάρτηση του Τσερέλα

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου την Παρασκευή 14/6, η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.