Στέφανος Τσιτσιπάς: Απών από τα γενέθλιά του ο πατέρας του - Η έκπληξη της μητέρας του και της συντρόφου του

Το βίντεο που κυκλοφόρησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Δευτέρα 12 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 26. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εκείνον, ωστόσο το γιόρτασε μόνο με την σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, και την μητέρα του, Τζούλια, η οποία κρατούσε στα χέρια της την μεγάλη του τούρτα, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο X/Twitter.

Ο πατέρας του, Απόστολος, έλειπε από το πλευρό του, γεγονός που φούντωσε τις φήμες πως η σχέση τους μετά από όσα συνέβησαν δεν είναι η καλύτερη και πως οι δύο άντρες έχουν απομακρυνθεί αρκετά μεταξύ τους, χωρίς, ωστόσο, κανείς τους να έχει αναφέρει κάτι γι' αυτό.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Νίκος Συρίγος κατά του Τσιτσιπά και της οικογένειάς του: «Οφείλεις να μην δείχνεις τόσο μα@@@@ς! Οι γονείς πρέπει να παραδεχτούν ότι έχουν αποτύχει...»

Το βίντεο από τα γενέθλια του Στέφανου Τσιτσιπά

Υπενθυμίζεται πως ο τενίστας στον τελευταίο του αγώνα έβρισε και έδιωξε τον μπαμπά του από το γήπεδο, στη συνέχεια έκανε δηλώσεις για εκείνον λέγοντας πως δεν είναι πολύ ευφυής για να μπορεί να χειρίζεται ορισμένες καταστάσεις και έπειτα ανακοίνωσε και την λήξη της συνεργασίας τους, αφού από την αρχή της καριέρας του ήταν προπονητής του.

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η αλήθεια για την καταγωγή του και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Ποιος είναι ο διάσημος τενίστας

Η αδερφή του, πάντως, Ελισάβετ Τσιτσιπά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου με αφορμή και την καταστροφή εξαιτίας της φωτιάς στην Αττική, τόνισε πως δεν είναι σωστό ο κόσμος να στέκεται σε ανούσια πράγματα, όπως είναι η σχέση του αδερφού της με τον πατέρα τους, αντί να στρέφει την προσοχή του στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και στις περιουσίες μιας ζωής που χάθηκαν (δείτε εδώ ποια διάσημη έγκυος αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της μέσα στη νύχτα).

«Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας ρε παιδιά! Πάντα μας φταίνε αυτά που δεν έχουν καμία σημασία όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι, τι είπε ο ένας, αν χώρισε ο άλλος, τι έφαγε η άλλη και άμα χέστηκαν όλοι μαζί. Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία!

Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές! Κάηκαν όλοι οι πνεύμονες της Αθήνας! Εδώ δε σας βλέπω όμως να στοχοποιείτε ούτε να μιλάτε ονομαστικά! Λίγοι το κάνουν και έχουν τα έντερα. Οι ξένοι αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα μας από εμάς τους ίδιους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά εκεί εμείς, το χαβά μας! Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε ξένους βασιλιάδες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η ηλικία, η αλήθεια για την καταγωγή του και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Ποιος είναι ο διάσημος τενίστας

Ελισάβετ Τσιτσιπά ξέσπασμα για Στέφανο