Ευγενία Σαμαρά: Στο πλευρό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στην Επίδαυρο – Τον στηρίζει στο νέο του βήμα

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί και ευτυχισμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Θωμάς Δασκαλάκης

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι τους βρίσκει μαζί, με την Ευγενία Σαμαρά να στηρίζει διακριτικά τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Εκείνος εμφανιζόταν το βράδυ της Κυριακής 11/8 στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με τη συνάδελφο και σύντροφό του να είναι εκεί και να παρακολουθεί τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη.

Η Ευγενία Σαμαρά έλαμπε ντυμένη στα κόκκινα, και χαμογελούσε διάπλατα στο πλευρό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, όταν τον επισκέφτηκε στα καμαρίνια για να τον συγχαρεί. Πλέον δεν ντρέπονται την κάμερα και φωτογραφήθηκαν μαζί στα παρασκήνια, με τον Ορφέα Αυγουστίδη -με τον οποίο η πρωταγωνίστρια συνεργάστηκε στον Σασμό- να μπαίνει (προσωρινά) ανάμεσά τους.

Δείτε παρακάτω την κοινή φωτογραφία τους:

Ευγενία Σαμαρά Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Το ρομαντικό ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Η ηθοποιός, σε αντίθεση με εκείνον ο οποίος δεν είναι τόσο ενεργός στα social media, αναρτά πολύ συχνά φωτογραφίες της και στιγμές από την προσωπική της ζωή, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση με τον ίδιο, καθώς και οι δύο θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, παρόλο που τα οικεία τους πρόσωπα μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Οι θυελλώδεις έρωτές του - Αυτές είναι οι επώνυμες γυναίκες που τον αγάπησαν

Και ενώ εκείνοι μπορεί να κρύβονται, μία ανάρτηση στο Facebook «πρόδωσε» το κοινό ταξίδι της Ευγενίας Σαμαρά και του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στα Γιάννενα. Βρέθηκαν σε καφέ - μπαρ της πόλης και φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος δημοσίευσε τις φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας έτσι το ρομαντικό τους ταξίδι.

Οι φήμες αναφέρουν, πως το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παράσταση που έπαιζε πέρυσι και πως είναι μαζί τους τελευταίους επτά μήνες. Πρόσφατα μάλιστα έκαναν άλλη μια τρυφερή απόδραση στις Σπέτσες για να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.