Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά και τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Τι συνέβη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά είχαν πάντα τις καλύτερες σχέσεις, ακόμη κι όταν χωρίστηκαν και ο καθένας τους μεταφέρθηκε σε διαφορετικά τηλεοπτικά "σπίτια", αλλά και όταν η φιλία του με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, "διαλύθηκε" (δείτε εδώ τις τελευταίες του δηλώσει για εκείνον). Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια συνέχισαν να κρατούν επαφές.

Την σεζόν που αναμένεται νε ξεκινήσει σε λίγο καιρό οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, στο MEGA, όπου επιστρέφει η παρουσιάστρια μετά από τόσα χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Τα μηνύματά τους, λοιπόν, για τον λόγο αυτό είναι πιο συχνά.

Τα μηνύηματα που αντάλλαξαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη Σκορδά

Τις προάλλες, μάλιστα, η ίδια μπερδεύτηκε και του τηλεφώνησε κατά λάθος, του το εξήγησε και εκείνος της απάντησε με χιούμορ και παρουσίασε τα μηνύματα που αντάλλαξαν μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ναδείξει την «Τρέχουσα κατάσταση φιλίας» τους.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν του τηλεφώνησε και εκείνη του απάντησε: «Καλημέρα αγάπη κατά λάθος» και εκείνος της αποκρίθηκε στη συνέχεια: «Το κατάλαβα. Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια.

Σκορδά - Ουγγαρέζος μηνύματα

Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή τους

«Το Mega υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια!

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του.

Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».

Δείτε επίσης: Αγκαλιά με τους γιους της στην Χαλκιδική μετά από μέρες η Φαίη Σκορδά - Με μαζεμένα μαλλιά και άβαφη

Ανακοίνωση MEGA για Φαίη Σκορδά