Μαρία Κορινθίου: «Πήγαινέ με...» - Η ρομαντική ανάρτηση όλο νόημα μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό με τον Γιάννη Αϊβάζη

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση για το διαζύγιο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη μετά από 16 χρόνια κοινήες πορείας, 14 χρόνια γάμου και μία κόρη, την Ισμήνη, η οποία είναι πλέον 16 χρονών. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση, όμως η ηθοποιός επιβεβαίωσε έμμεσα το γεγονός μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - δείτε την εδώ.

Και ενώ περνά χρόνο μακριά από τον πρώην σύζυγό της, καθώς εκείνος βρίσκεται εκτός συνόρων (δείτε εδώ που έχει πάει), προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της, το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου, η οποία είναι όλο νόημα. Πρόκειται για ένα βίντεο με μία κοπέλα να στέκεται με το άλογό της κάτω από το φεγγάρι και το έχει "ντύσει" με το τραγούδι "The night we met", του οποίου οι στίχοι συγκεκριμένα γράφουν "Πήγαινέ με πίσω στη νύχτα που γνωριστήκαμε".

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη

«I had all and then most of you, Some and now none of you. Take me back to the night we met. I don’t know what I’m supposed to do. Haunted by the ghost of you. Oh, take me back to the night we met», λέει το απόσπασμα που επέλεξε να βάλει στην ανάρτηση.


Προς το παρόν, έχουν επιλέξει να μένουν μαζί, στο ίδιο σπίτι που τόσα χρόνια στέγαζε την αγάπη τους, το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Ψυχικό.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι δύο γονείς έχουν παρουσιάσει κάποιες από τις γωνίες του και φαίνεται πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή μονοκατοικία στην οποία κυριαρχεί το λευκό και στους τοίχους, αλλά και στα έπιπλα, από την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι, μέχρι και την κρεβατοκάμαρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως το σπίτι αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη, διότι χτίστηκε πριν από περίπου 70 χρόνια από τον παππού της και ήταν το μέρος που μεγάλωσε μαζί με τα δύο αδέρφια της. Επομένως οι αναμνήσεις από εκεί είναι πολλές.

«Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Κουζίνα Αϊβάζης Κορνθίου

Αυλή Αϊβάζης Κορνθίου

Τζάκι Αϊβάζης Κορνθίου