Ευγενία Σαμαρά: Το ρομαντικό ταξίδι με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο - Τα πρώτα δημόσια στιγμιότυπα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Τους πρόδωσε ένα post στο Facebook

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευγενία Σαμαρά πριν από ενάμιση χρόνο χώρισε με τον Γιάννη Ποιμενίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια μαζί και πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος υπήρξε κάποτε παντρεμένος και έχει παιδιά. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος την περασμένη σεζόν χάρισε μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές με τον ρόλο του στις Ψυχοκόρες.

Αν και η ηθοποιός, σε αντίθεση με εκείνον ο οποίος δεν είναι τόσο ενεργός στα social media, αναρτά πολύ συχνά φωτογραφίες της και στιγμές από την προσωπική της ζωή, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση με τον ίδιο, καθώς και οι δύο θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, παρόλο που τα οικεία τους πρόσωπα μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσά τους.

Το κοινό ταξίδι του Οδυσσέα Παπασηλιόπουλου και της Ευγενίας Σαμαρά

Και ενώ εκείνοι μπορεί να κρύβονται, μία ανάρτηση στο Facebook "πρόδωσε" το κοινό τους ταξίδι στα Γιάννενα. Βρέθηκαν σε καφέ - μπαρ της πόλης και φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος δημοσίευσε τις φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας έτσι το ρομαντικό τους ταξίδι.

Δείτε επίσης: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Οι θυελλώδεις έρωτές του - Αυτές είναι οι επώνυμες γυναίκες που τον αγάπησαν

Οι φήμες αναφέρουν, πως το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παράσταση που έπαιζε πέρυσι και πως είναι μαζί τους τελευταίους επτά μήνες. Πρόσφατα μάλιστα έκαναν άλλη μια τρυφερή απόδραση στις Σπέτσες για να χαρούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.