Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι - Η φαντασμαγορική πρόταση γάμου σε πάρτι έκπληξη στη Σίφνο

Οι αγκαλιές και τα φιλιά τους μετά το μεγάλο "ναι"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι - Η φαντασμαγορική πρόταση γάμου σε πάρτι έκπληξη στη Σίφνο

Λίγο μετά την ανακοίνωση για τον γάμο γνωστού Έλληνα και την βάφτιση του παιδιού του (δείτε εδώ), αποκαλύφθηκε μέσα από βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram πως νεαρός επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του στις 8 Αυγούστου συγκεκριμένα στη Σίφνο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιγουρτάκη, ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια σε σχέση με την Ιωάννα Μάνεση, και μετά τις διακοπές τους στην Τήνο, την Κίμωλο και την Πολύαιγο, βρέθηκαν στην Σίφνο όπου ο πρώτος είχε διοργανώσει ένα τεράστιο πάρτι για να της κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Η πρόταση γάμου του Γιώργου Γιγουρτάκη στην σύντροφό του

Εκείνη δεν είχε καταλάβει τίποτα και έτσι κάποια στιγμή εκείνος έβγαλε το δαχτυλίδι και μπροστά σε όλους τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα της ζήτησε να τον παντρευτεί. Εκείνη είπε το μεγάλο ναι και έκτοτε τα social media κατακλύστηκαν με στιγμιότυπα από εκείνη τη βραδιά μπροστά στο ηλιοβασίλεμα.

Γιγουρτάκης σύντροφος
Πηγή: Instagram


Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί πραγματοποιούν συχνά αναρτήσεις στα προφίλ τους από τα μέρη που επισκέπτονται, αφού τα ταξίδια είναι ένα από τα πράγματα που λατρεύουν και οι δύο.