Μαρία Κορινθίου - Απαντάει για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη: «Είμαστε μαζί σε αυτό...»

«Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας…»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σύντομη, αλλά περιεκτική η Μαρία Κορινθίου στην πρώτη της αντίδραση μετά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, τα 14 ως παντρεμένοι.

Η ηθοποιός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τον γάμο της, ενώ τόνισε πως ήταν μαζί σε τόσα πολλά πράγματα και αυτό δεν αλλάζει ούτε στην προκειμένη περίπτωση.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου

Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη, ενώ έχουν και οι δύο γυρισμένοι την πλάτη τους. «17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Είναι προφανές από το γεγονός ότι δεν διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν, πως ο χωρισμός είναι οριστικός για το ζευγάρι. Ωστόσο η Μαρία Κορινθίου δείχνει παράλληλα πως παραμένει οικογένεια με τον Γιάννη Αϊβάζη, παρά τα νέα δεδομένα στη ζωή τους και πως η αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους δεν έχει φύγει.

Το μήνυμα του Γιάννη Αϊβάζη

Σε αντίστοιχο τόνο, την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram έκανε το βράδυ του Σαββάτου 10/8, ο Γιάννης Αϊβάζης. Στο σύντομο μήνυμα που μοιράστηκε, έλεγε: «Μερικές φορές τα καλά πράγματα πρέπει να καταρρεύσουν, για να έρθουν τα καλύτερα στη θέση τους».

Γιάννης Αϊβάζης ανάρτηση

Οι τελευταίες τους αναρτήσεις στα social media δεν άφηναν να διαφαίνεται ο χωρισμός τους. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, τραβηγμένη από την ίδια κατά την πρεμιέρα της παράστασης «Jordan», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο Γιάννης είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και η Μαρία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση: «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει».

Την ίδια περίοδο, με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου στις 30 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Αϊβάζης της έγραφε: «Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό για έναν «τελευταίο χορό»

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Μαζί ξανά μετά τον χωρισμό τους - Οι φωτογραφίες που τους "πρόδωσαν"

Μαρία Κορινθίου: «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου», λέει μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου: Η τρυφερή φωτογραφία με την έφηβη κόρη της μετά την αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Γιάννη Αϊβάζη

Γιάννης Αϊβάζης: Έτσι σχολίασε την έμμεση παραδοχή του χωρισμού από τη Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση πριν την είδηση του χωρισμού

Μαρία Κορινθίου – Κι όμως είχε «προδώσει» το χωρισμό με τον Αϊβάζη 5 χρόνια πριν: «Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του αλλά...»

Γιάννης Αϊβάζης: Το πρώτο μήνυμα όλο νόημα μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού από τη Μαρία Κορινθίου