Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απουσιάζει από τις φωτογραφίες των γενεθλίων της

Τι συνέβη;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Όχι ένα, αλλά δύο πάρτι έκανε η Ιωάννα Τούνη για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της. Η επιχειρηματίας έγινε 31 ετών και πέρα από την επαγγελματική επιτυχία γιόρτασε την προσωπική ευτυχία που βιώνει, με μία απουσία από τα (πλούσια) φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε, να συζητιέται δεόντως.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκεκριμένα μπορεί να της ευχήθηκε γλυκά το βράδυ της Παρασκευής, να ανέβασε στιγμιότυπα από το δεύτερο πάρτι της, το Σάββατο 10/8 στην παραλία με μαγιό, ωστόσο δεν εμφανίστηκε σε κανένα από τα βίντεο που μοιράστηκε η σύντροφός του, τις τελευταίες δύο μέρες. Ούτε στην ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη φαίνεται κάπου.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Τα «έσπασε» στον Βέρτη για τα 31α γενέθλιά της – Οι ευχές του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο λόγος που απουσίαζε από όλα τα στιγμιότυπα της Ιωάννας Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις... συμπεθέρες της Ιωάννας Τούνη, που τη ρωτούσαν τι συνέβη και γιατί απουσίαζε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν, μάλιστα, ότι δεν βρισκόταν μαζί της σε αυτή τη μεγάλη μέρα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε... γιατί δεν βρίσκεται πουθενά στα γενέθλια βίντεο της Τούνη. Στην ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη από τη γενέθλια έξοδό της με τους φίλους της στον Νίκο Βέρτη, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν. «Αγάπη μου χρόνια πολλά» έγραψε, με πολλούς να τον ρωτούν πού βρισκόταν ο ίδιος αφού δεν τον είδαν σε καμία φωτογραφία.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φυσικά δεν άφησε αναπάντητες τις ερωτήσεις αυτές, και σχολίασε, «Δεν με βάζει πια».

Σχόλιο Δημήτρη Αλεξάνδρου