Γιώργος Αγγελόπουλος – Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του: Η ημερομηνία, τα ονόματα και ο νονός

Θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι βαθιά θρησκευόμενοι, γι' αυτό και η τελετή βάφτισης της κόρης τους θα είναι σεμνή μέσα σε κλίμα κατάνυξης. Η πίστη τους, μάλιστα, τους οδήγησε στην απόφαση νονός της μικρής να γίνει ο άνθρωπος που τους ένωσε.

Ο λόγος για τον πατέρα Λουπασάκη, ο οποίος είναι δίπλα τους κάθε στιγμή και χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του ζευγαριού. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν κάποιον πιο κατάλληλο για πνευματικό πατέρα του παιδιού τους.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κόρη του έγινε 6 μηνών - Το βίντεο με το νανούρισμά της στην παραλία αγκαλιά του με το μπιμπερό στο χέρι

Ο Ντάνος, η σύζυγός του και το μωρό τους βρίσκονται ήδη στη Σκιάθο, όπου κάνουν τις διακοπές τους και σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της βάφτισης. Το μυστήριο θα γίνει εκεί, στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα: Ουρανία, από την εκλιπούσα μητέρα του, και Μαρία, προς τιμήν της Παναγίας.

Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση κόρη

Σε κλειστό κύκλο η βάφτιση της κόρης του Γιώργου Αγγελόπουλου

Σε αντίθεση με τον γάμο του, που αποτέλεσε κοσμικό γεγονός, το ζευγάρι επιθυμεί η βάφτιση να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο. Η σύντροφός του, άλλωστε, κατανοεί απόλυτα την ανάγκη του και συμπορεύεται με τη φιλοσοφία ζωής του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα στη ζωή τους και η γέννηση της κόρης τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από πέντε μήνες, ήταν η κορύφωση της ευτυχίας τους. Πρόκειται για δύο πολύ αφοσιωμένους γονείς και η ανατροφή του παιδιού τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ως προς τα επαγγελματικά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη σειρά «Η γη της ελιάς» και πλέον μοιράζεται ακόμα περισσότερο χρόνο με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Προς το παρόν όλοι μαζί απολαμβάνουν το όμορφο καλοκαίρι τους στη Σκιάθο και κάνουν σχέδια για το ευτυχές γεγονός του ερχόμενου φθινοπώρου.