Μαρία Κορινθίου: «Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει» - Οι τελευταίες αναρτήσεις με τον Γιάννη Αϊβάζη

«Να σε χαίρομαι μωρό μου», της έγραφε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έκπληξη προκάλεσε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου η είδηση ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, ύστερα από 16 χρόνια σχέσης και 14 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το okmag και τον Γιώργο Πράσινο, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν για τον χωρισμό τους, μετά τις διακοπές τους σε διαφορετικούς προορισμούς. Η Μαρία πέρασε το καλοκαίρι της στο Κουφονήσι και στην Κέρκυρα, ενώ ο Γιάννης ταξίδεψε στην Ιταλία για ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής. Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές κοντά στο ζευγάρι, που επιβεβαιώνουν ότι, παρά τον χωρισμό, η κόρη τους, Ισμήνη, παραμένει η πρώτη τους προτεραιότητα.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Η γνωριμία ενώ είχαν σχέση, ο έρωτας και οι τελευταίες δηλώσεις τους πριν το χωρισμό

Λόγια αγάπης και εκτίμησης ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Οι τελευταίες τους αναρτήσεις στα social media δεν άφηναν να διαφαίνεται ο χωρισμός τους. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη, τραβηγμένη από την ίδια κατά την πρεμιέρα της παράστασης «Jordan», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο Γιάννης είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και η Μαρία συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση: «Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει».

Την ίδια περίοδο, με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου στις 30 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Αϊβάζης της έγραφε: «Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου». Φαίνεται πως, παρά το γεγονός ότι ως ζευγάρι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, υπάρχει ακόμα αμοιβαία αγάπη και σεβασμός ανάμεσά τους.

Ενδεικτικό είναι πως συνεχίζουν να ζουν μαζί στο Παλαιό Ψυχικό και διατηρούν μια αρμονική σχέση. Επίσης, παρά την απόφαση που πήραν στην προσωπική τους ζωή, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται επαγγελματικά στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τον Οκτώβριο, δείχνοντας πως οι δεσμοί τους παραμένουν ισχυροί.