Ιωάννα Τούνη: Τα «έσπασε» στον Βέρτη για τα 31α γενέθλιά της – Οι ευχές του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Εντυπωσίασε με χρυσό φόρεμα η influencer

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Γενέθλια για την Ιωάννα Τούνη, με την γνωστή influencer και επιχειρηματία να γίνεται 31 ετών, έχοντας αποκτήσει όσα ονειρευόταν και ακόμα περισσότερα. Πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, ζει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του μικρού Πάρη, που ήρθε να επισφραγίσει τον έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μπορεί να έχει γυρίσει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, τις περισσότερες φορές μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο τους, ωστόσο σαν τη Χαλκιδική δεν έχει... Εκεί γιόρτασε η Ιωάννα Τούνη, στη συναυλία του Νίκου Βέρτη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Αυγούστου, με τα happenings των γενεθλίων της να μην σταματούν.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Πήγε με σκάφος από το ξενοδοχείο σε beach bar της Μυκόνου - Η αποκαλυπτική εμφάνιση με μαντήλι στο κεφάλι

Η Ιωάννα Τούνη με την τούρτα της

Οι τούρτες της Ιωάννας Τούνη και οι ευχές

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα, με ακάλυπτη πλάτη, αυτό που είχε δείξει και στις «συμπεθέρες» της (όπως λέει τις διαδικτυακές της φίλες) πριν από λίγες μέρες.
Περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες, και κρατώντας δύο τούρτες, μία τριώροφη και μία σε σχήμα J (κατά το j.touni) έσβησε τα κεράκια της και ευχήθηκε ακόμα μία χρονιά να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η βραδιά κορυφώθηκε με πυροτεχνήματα και ξέφρενο χορό από την Ιωάννα Τούνη και τις φίλες της. Παρών ήταν φυσικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που της ευχήθηκε και διαδικτυακά. Τις ευχές της (και) μέσω Instagram έστειλε επίσης η κολλητή της και συνεργάτιδα στην επιχείρηση που διατηρούν, Στέλλα Πάσσαρη.

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη με την τούρτα της
Η τούρτα της Ιωάννας Τούνη