Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι για λύπηση! Δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;» - Οι σκληρές δηλώσεις για την συμπεριφορά του Τσιτσιπά στον πατέρα του

«Η τοξική σχέση με την οικογένειά του είναι εμφανέστατη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι για λύπηση! Δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια;» - Οι σκληρές δηλώσεις για την συμπεριφορά του Τσιτσιπά στον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε θύελλα οργής εναντίον του στα social media, καθώς αφού έβρισε και έδιωξε τον πατέρα του από το γήπεδο (δείτε εδώ το βίντεο), παραχώρησε μία συνέντευξη κατά την οποία προχώρησε σε νέα φραστική επίθεση προς εκείνον (δείτε εδώ όσα είπε).

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, σχολιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Αυγούστου, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, με το πάνελ να κατακρίνει γενικότερα την συμπεριφορά του και την Μαριάντα Πιερίδη να μιλά με σκληρά λόγια για εκείνον και τις αιχμηρές του δηλώσεις.

Το ξέσπασμα της Μαριάντας Πιερίδη κατά του Στέφανου Τσιτσιπά

«Είναι περίεργη κι άκρως κατακριτέα η συμπεριφορά του προς τον πατέρα του. Υπάρχει βίντεο που δεν θα το δούμε, στο οποίο βρίζει με τον χειρότερο τρόπο τον προπονητή και πατέρα του. Μπορούμε να μείνουμε στο πόσο ασεβές ή αηθές είναι να βρίζεις τους γονείς σου και δημόσια τον προπονητή σου. Το δεύτερο κομμάτι, για μένα, είναι ότι έλεγα πως αυτός ο άνθρωπος ο πολύ ταλαντούχος κι επιτυχημένος πως μεταθέτει μόνιμα τις ευθύνες, στο μπαλάκι και στους άλλους και δεν έχει πει ποτέ "έφταιγα εγώ", έφταιξε ο άλλος πάντα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Για να τα λέμε όλα δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτό που έκανε. Είναι ένα παιδί που από τα 16 του είναι μία μηχανή χρήματος, ξεκάθαρα. Η τοξική σχέση με την οικογένειά του είναι εμφανέστατη. Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι δύο γονείς που τους έχει αλλάξει τα φώτα δημόσια. Είναι ένα παιδί που δεν ξέρει να κρατηθεί πίσω όταν βρίσκεται μπροστά σε κόσμο. Είναι για λύπηση! Δεν βλέπει κανείς την κραυγή για βοήθεια; Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, γιατί έχει συμβεί κι άλλες φορές, στενοχωριέμαι πάρα πολύ. Είναι αγενέστατος και κακότροπος», δήλωσε, τότε, η Μαριάντα Πιερίδη.

«Το μεταθέτουμε αλλού. Είναι ο αθλητής, ο οποίος έχει ξεκινήσει από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έχει τους γονείς του κι ιδιαίτερα τον μπαμπά του από δίπλα. Ξαφνικά να λέμε στα 26 του ότι είναι κραυγή απελπισίας η αγένεια κι η μετάθεση ευθυνών, εγώ το βλέπω ότι πάλι το μεταθέτουμε αλλού. Τον αδειάζει και προπονητικά τον μπαμπά του και λέει ότι δεν είναι ευφυής», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απών από τα γενέθλιά του ο πατέρας του - Η έκπληξη της μητέρας του και της συντρόφου του

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας» - Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Χείμαρρος ο Νίκος Συρίγος κατά του Τσιτσιπά και της οικογένειάς του: «Οφείλεις να μην δείχνεις τόσο μα@@@@ς! Οι γονείς πρέπει να παραδεχτούν ότι έχουν αποτύχει...»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Από εδώ και στο εξής, ο ρόλος του θα παραμείνει εντός των ορίων του πατρικού» - Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον μπαμπά του

Γιώργος Τσαλίκης: «Μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και...» - Η σκληρή ανάρτηση κατά του Στέφανου Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος στο twitter με τα γαλλικά στον πατέρα του - «Έκαναν οικογενειακή επιχείρηση το ταλέντο του παιδιού τους»