Κατερίνα Καραβάτου: Με πόδια 20άρας ξαπλωμένη στα βράχια - Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τις διακοπές με τα παιδιά της στα Σφακιά

Η βόλτα με το σκάφος στην σπηλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Τουρκία για τα γυρίσματα του Power of Love (δείτε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο), ωστόσο έκανε ένα μικρό διάλειμμα και πήρε τα παιδιά της, τον Αρίωνα και την Αέλια, και έφυγαν για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα από τα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας, την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν στα Σφακιά και η ίδια δημοσιεύει από εκεί καθημερινά διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από όσα κάνουν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, μάλιστα, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από μία παραλία που επισκέφθηκαν στην οποία έκαναν και βόλτα με το σκάφος και μπήκαν σε μία σπηλιά που υπάρχει εκεί.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου από τις διακοπές με τα παιδιά της στα Σφακιά

Αμέσως τα like έπεσαν "βροχή", ενώ όλοι σχολίαζαν την πρώτη φωτογραφία του καρουζέλ που η παρουσιάστρια είναι ξαπλωμένη στα βράχια, δίπλα στον γιο της, και φαίνεται πεντακάθαρα, χωρίς ρετούς και επεξεργασίες, το καλλίγραμμο σώμα της. Τα πόδια της μοιάζουν με 20άρας.

«Στα Μάρμαρα», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένη ξανά 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη; Όλη η αλήθεια...


Τι κάνει ο Κρατερός Κατσούλης όταν παίρνει τα παιδιά

«Η σχέση μου με τα παιδιά είναι ίδια όπως πριν, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε σαν single parents. Όταν έχω τα παιδιά τα έχω μόνο εγώ, όταν τα έχει η Κατερίνα, τα έχει μόνο η Κατερίνα. Πρακτικά δεν με δυσκολεύει η διαδικασία, ο χρόνος είναι που με ζορίζει γιατί πρέπει να υπάρχει και μία προσωπική προσοχή στο κάθε παιδί προσωπικά. Συνήθως την πληρώνει το φαγητό μου και ο ύπνος μου», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε επίσης: Μιλάει για τους πραγματικούς λόγους χωρισμού με την Καραβάτου - «Με την Κατερίνα ήμασταν πιο πολύ...»

«Δεν είχα αγωνία μετά το διαζύγιό μου για το τι θα γίνει με τα παιδιά. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν στην ενήλική ζωή τους και στην προσωπική τους σχέση ότι δεν τα βρίσκουν και δεν μπορούν να συμπορευτούν, να μπορούν να κάνουν όλοι τόσο πολύ πίσω το εγώ τους και να κοιτάξουν τα παιδιά τους», συνέχιζε.

Για να καταλήξει: «Όταν πρωτογεννήθηκε η Αέλια, αισθάνομαι και έτσι φαίνεται να είναι, συνεννοηθήκαμε με τα μάτια από τη μέρα που γεννήθηκε. Με τον Αρίωνα, ίσως γιατί είναι αγόρι, ίσως γιατί είναι δεύτερο παιδί, ίσως και για τα δύο, όταν ήρθε στον κόσμο ήταν πιο πολύ με τη μαμά. Μου έδινε μία σημασία, αλλά πολύ συγκεκριμένη, πολύ σαφή και λίγη και μικρή, καμία σχέση με την Αέλια. Όταν έγινε 2 και μετά ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας. Οπότε τώρα έχουμε μία πολύ πραγματική, σαφή, ειλικρινή σχέση και με τους δύο, τελείως διαφορετική».